PRIČA KOJU NIKO NE SME DA OBJAVI: Najstariji brat Donalda Trampa je trebalo da nasledi IMPERIJU, a usledio je PAKAO
Donald Tramp, Foto: Printscreen/Youtube

otkrivamo

PRIČA KOJU NIKO NE SME DA OBJAVI: Najstariji brat Donalda Trampa je trebalo da nasledi IMPERIJU, a usledio je PAKAO

"Poznavao sam mnoge jake i moćne ljude koji jednostavno nisu mogli da se skinu sa flašice", rekao je Tramp

Objavljeno: 08:09h

Kao najstariji sin Frederika Trampa starijeg, oca predsednika SAD Donalda Trampa, Fred Tramp Mlađi je trebao da zakorači stopama svog oca i preuzme porodični biznis.

Međutim Fred mlađi se, uprkos tome što ga je otac učio da bude nesalomiv i pripremao za karijeru u biznisu, uprkos tome što je bio najtalentovaniji, najzgodniji i najugledniji od sve dece, odlučio za pilotsku školu.

Reakcija porodice, naročito oca i srednjeg brata Donalda, bila je strašna: Fred je bio ismejan, izopšten, od čoveka koji je mogao da postane jedan od najbitnijih na svetu postao je crna ovca porodice.

Ipak, Fred je sledio svoje snove, postao je pilot, a ubrzo se i zaposlio u Trans world Airlines-u, koja je bila vodeća američka avio kompanija od 1930-2001 godine.

Na žalost, Fredu je jako teško palo sve što se desilo, pogotovo tretman koji je doživeo od oca i brata, i polako je počeo da tone u depresiju, kao i da se odaje alkoholu.

Stvari su se brzo razvijale, i nesrećni Fred Tramp je preminuo 1981. godine u Njujorku, u 42. godini od srčanog udara, što je bila posledica teškog alkoholizma.

Ostalo je zabeleženo da ga tada nisu posetili ni brat Donald ni otac Fred, iako su znali da mu je ostalo još malo života.

Tek 2017. godine, govoreći o bolestima zavisnosti, Donald Tramp je posle dugo vremena opet spomenuo pokojnog brata. i njegovu borbu sa alkoholizmom.

"Fredijeva zavisnost je razlog što ne uzimam drogu, ne konzumiram alkohol i ne pušim cigarete", navodi predsednik Tramp, pa dodaje:

"Fred je bio zgodan i veoma zabavan čovek, ali ga je alkohol uništio i psihički i fizički", rekao je Tramp u jednom razgovoru pa je i dodao da se kaje što ga je ismevao i potcenjivao u prošlosti.

Nakon smrti Freda Trampa starijeg došlo je do porodične svađe vezano za imovinu koja je vredela između 100-300 miliona dolara. Donald Tramp je želeo da izbaci Freda mlađeg i njegovu decu, Freda III i Meri, iz očevog testamenta, nakon čega su oni podneli prijavu. Nekoliko godina kasnije se Trampovo mišljenje promenilo, i stvar je rešena vansudskim poravnanjem.

foto: EPA-EFE/STEFANI REYNOLDS / POOL

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.