TRUDNU GLUMICU VEZALI, PA BOLI U STOMAK! Preklinjala za ŽIVOT nerođenog deteta! Ubistvo je UZNEMIRILO REGION!
Šeron Tejt, Foto: Printscreen You Tube

UŽASNO

TRUDNU GLUMICU VEZALI, PA BOLI U STOMAK! Preklinjala za ŽIVOT nerođenog deteta! Ubistvo je UZNEMIRILO REGION!

O njenoj surovoj i bizarnoj smrti i dan danas priča ceo Holivud

Objavljeno:

Pre tri dana, osmog avgusta, navršila se tačno 51 godina od ubistva glumice Šeron Tejt. Ovaj događaj potresao je Holivud i kažu zauvek promenio istoriju i život u ovoj dolini. Nakon ovoga svi su mnogo više poveli računa o bezbednosti, a mračna sudbina glumice i njenih prijatelja, ostaće zauvek upamćena.

Kobnog dana u stravičnom pokolju na Beverli Hilsu, koji su izvršili članovi kulta "Porodica" Čarlsa Mensona, život je izgubila u 26. godini holivudska glumica Šeron Tejt, jedna od najlepših žena filmske industrije.

Supruga Romana Polanskog odbrojavala je poslednje dane do porođaja i kobne večeri je bila u društvu nekolicine prijatelja, a njen suprug je trebalo da se vrati kući sa puta. Nesrećna glumica je izbodena na smrt, a obdukciijom je utvrđeno da je zadobila 16 uboda nožem.

Sharon Tate by Ellen Graham, in 1968. @ellengrahamphotography

A post shared by Sharon Tate (@sharontatefile) on

Osmi avgust 1969. godine zauvek će ostati zabeležen kao dan jedne od najvećih i najstrašnijih tragedija u Americi. Kobnog dana u stravičnom pokolju na Beverli Hilsu, koji su izvršili članovi kulta "Porodica" Čarlsa Mensona, život je izgubila u 26. godini holivudska glumica Šeron Tejt, jedna od najlepših žena filmske industrije.

Supruga Romana Polanskog odbrojavala je poslednje dane do porođaja i kobne večeri je bila u društvu nekolicine prijatelja, a njen suprug je trebalo da se vrati kući sa puta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.