Kad narko bos ode u zatvor, živi kao car: Plazma tv, tri sobe,dvd kolekcija... (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

ćelija koja je šokirala

Kad narko bos ode u zatvor, živi kao car: Plazma tv, tri sobe,dvd kolekcija... (VIDEO)

Jedan brazilski narko-bos koji trenutno izvršava svoju 8-godišnju zatvorsku kaznu boravio je donedavno u neverovatnom luksuzu.
Objavljeno: 16:35h

Zatvorska ćelija Harvisa Ćimenesa Pavaoa opremljena je, naime, plazmom, kuhinjom, ima tri sobe i kolekciju DVD-a. Pavao inače svoju kaznu služi u paragvajskom zatvoru Takumbu pošto je osuđen zbog pranja novca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pavao se smatra za jednog od najopasnijih narko-boseva Južne Amerike, a donedavno je živeo u zatvorskom VIP apartmanu opremljenom konferencijskom dvoranom, klimom, pločicama i kompletnom kolekcijom DVD-a serije o Pablu Eskobaru.

Ipak, njegovo vreme luksuza se završilo kada su policajci posumnjali da planira da detonira bombu kako bi razneo zid i pobjgao iz zatvora. Kad su policajci upali u njegov luksuzni zatvorski kompleks bombi nije bilo ni traga, ali su se zato šokirali uslovima u kojima je živeo.

Njegova advokatica je poručila da je to dokaz koliko je paragvajski zatvorski sistem korumpiran.

"Šest do sedam ministara pravosuđa i isto toliko zatvorskih upravnika primili su od Pavaoa mito”, poručila je. Osim toga, njen je klijent navodno plaćao i za smeštaj upravnika, toalete čuvara, obnovu zatvorske knjižare i plate kuvara.

Aktuelna paragvajska ministarka pravosuđa Karla Basigalupo ostala je zbog ovog skandala odmah bez posla.

( Espreso.co.rs / DailyMail )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.