MRAČNI DETALJI: Maloletna žrtva ispričala šta joj je sve radila crna ovca kraljevske porodice, princ Endrju
Princ Endrju, Foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

JEZIVO

MRAČNI DETALJI: Maloletna žrtva ispričala šta joj je sve radila crna ovca kraljevske porodice, princ Endrju

Roberts je na sudu ispričala da je drugi sin kraljice Elizabete imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, onu iz satirične TV emisije "Spitting Image", a otkrila je i da ga seksualno uzbuđuju stopala

Objavljeno:

Princ Endrju (60), crna ovca britanske kraljevske porodice, svakim danom je sve nepoželjniji na Dvoru. Užasni detalji neprestano cure i šokiraju javnost. Naime, u medijima se pojavljuje sve više eksplozivnih informacija iz dosad zapečaćenih dokumenata sa suda u Njujorku, o pedofilskom lancu pokojnog financijera Džefrija Epstajna, prinčevog prijatelja.

- Doživljavao je ekstazu dok se koncentrisao tokom seksualnih odnosa na moje nožne prste, i bilo je to najdužih 10 minuta u mom životu - ispričala je žrtva Virdžinija Roberts, koja je imala samo 17 godina kada je proživljavala zlostavljanje u okrutnom pedofilskom lancu.

Roberts je na sudu ispričala da je drugi sin kraljice Elizabete imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, onu iz satirične TV emisije "Spitting Image", a otkrila je i da ga seksualno uzbuđuju stopala. Amerikanka Virdžinija Roberts, udana Džufri, objasnila je kako ju je koristio tokom seksualnih odnosa na njoj i drugoj žrtvi Džoani Sjoberg.

- Bilo im je lako pružiti zabavu koju su hteli. Sela sam princu u krilo, počeo je da dodiruje moje grudi prvo rukom od lutke, a zatim svojom - ispričala je Roberts, kako prenosi "Dejli mejl".

- Nije dugo trajalo, koliko se sećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje - dodala je.

Prema njenim rečima, sve se odvijalo u “kući strave”. Ako su na Dvoru možda i mislili da će se skandal s vremenom utišati, s obzirom na to da su princa Endrjua, vojvodu od Jorka, odrešili samo kraljevskih dužnosti, ali on i dalje nosi kraljevsku titulu i u naslednom je nizu za tron, sada se čini da se drama tek zahuktava.

foto: EPA-EFE/RICK BAJORNAS/UN PHOTO HANDOUT

Shodno tome, princu na ruku baš i ne ide što je nedavno uhapšena Epstajnova madam Gislejn Maksvel (58), koja je pristala na potpunu saradnju s FBI-em i navodno će otkriti imena svih upletenih u iskorišćavanje i seksualno zlostavljanje maloletnica, zbog čega su moćnici poput princa u drami. Virdžinija Džufri, danas 36-godišnjakinja, tvrdi da je milijarderu Epstajnu i njegovoj “madam” bila seksualna robinja, kako su je iskorišćavali oni, ali i njihovi moćni prijatelji.

Navodi da je princa Endrjua upoznala 2001. godine u Londonu te kako je bila prisiljena na seks s njim u kući Gislejn Maksvel. Princ Endrju i Maksvel, koja je u njujorškom zatvoru, gde čeka suđenje zbog optužbi za podvođenje maloletnika, seksualnu trgovinu decom i klevetu, demantovali su te optužbe.

Princ Endrju, koji se retko pojavljuje u javnosti poslednjih meseci, otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti, a viđen je ove nedelje, vidno oronuo, oči je skrivao iza sunčanih naočara, prenosi Jutarnji list..

Kolike su razmere skandala pokazuje i nedavno venčanje njegove ćerke princeze Beatris, na kojem je, prema informacijama iz kraljevskog dvora, bio, ali nema ga ni na jednoj objavljenoj fotografiji.

foto: Profimedia

Šokantni sudski dokumenti zapravo citiraju Virdžinijin rukopis na 139 stranica za nadolazeće memoare koje planira nazvati “Klub plejboja milijardera”, koji su sudu predati u sklopu tužbe za klevetu koju je Virdžinija pokrenula protiv Maksvelove 2015. godine. U knjizi Džufri tvrdi da su se ona i princ zajedno kupali, a on je posebnu pažnju posvećivao njenim stopalima. Napisala je da je “obožavao njeno mlado telo, posebno njena stopala, milovao joj je nožne prste i lizao ih”. Epstajn, tvrdi, uopšte nije hteo da zna “mračne detalje”.

- Džefri nije želeo da zna mračne detalje moje intimne noći s princem. Jednostavno me pitao smatram li da sam dobro obavila posao i učinila njegovog prijatelja srećnim. Znala sam da su njih dvojica već ocenili moj performans i raspravili o tome među sobom, stoga sam samo klimnula glavom. Iako sam se s Džefrijem nasmejala na prinčevu čudnu fiksaciju mojim nogama, i rekla bih da je Epstajnu zagolicao maštu svojim čudnim fetišem, stoga se dobro nasmejao na njegov račun - istaknula je Džufri.

Izvor blizak princu rekao je za "San" da dokumenta treba da se čitaju s oprezom jer su princa “lažno optuživali dugi niz godina”. Bliski ljudi princu dodaju i kako znaju da će “u predstojećim nedeljama biti oslobođen i osvećen”, te kako su tvrdnje iz sudskih spisa “potpuno netačne”.

Šokantne tvrdnje Amerikanke Džufri ističu da ju je kod princa dovela Gislejn Maksvel.

- Gislejn me odvela do dekadentnog kauča, na kojem je sedeo i okretala me kako bi princ mogao dobro da me pogleda pre nego što mu sednem u krilo. Sve što je trebalo da učinim bilo je da se pretvaram da me zabavljaju njihovi gestovi, a kad je Endrju moje grudi uhvatio lutkom napravljenom da izgleda kao on, samo sam se odmaknula sa smeškom - opisala je Džufri.

Te skandalozne teze šokirale su javnost nedugo nakon što je, prema medijskim natpisima, prinčev alibi za noć kada je navodno silovao Džufri da je bio s ćerkom Beatris u "Pica Ekspresu" u Sariju - postao vrlo klimav.

Pojavili su se novi svedoci koji tvrde da je princ bio u jednom londonskom noćnom klubu s Virdžinijom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.