TURISTI BEŽE TRAJEKTIMA ZBOG EKSPLOZIJE KORONE, UVEDEN POLICIJSKI ČAS! Grčka stavila poznato ostrvo pod ključ!
Poros, Foto: Printskrin

BUKTI KORONA

TURISTI BEŽE TRAJEKTIMA ZBOG EKSPLOZIJE KORONE, UVEDEN POLICIJSKI ČAS! Grčka stavila poznato ostrvo pod ključ!

Više od 30 ljudi, uglavnom mladih Grka, testirano je pozitivno na COVID-19 u roku od 24 sata, zvaničnici epidemije strahuju da bi moglo da dođe do ozbiljnog širenja na drugim ostrvima

Objavljeno:

Do "zaključavanja" dolazi u momentima kada se paromija koronavirusa brzo širi u Grčkoj, utrostručivši infekcije samo u poslednjih 10 dana.Sa oko 3.000 stanovnika, Poros, na sat vremena vožnje od grčke prestonice, ovog leta bilo je omiljeno odredište, privlačeći rekordan broj turista koji traže bezbedno skrovište od korona

Porosa viđena kako trajektima saobraća za Atinu ili druga ostrva.

Više od 30 ljudi, uglavnom mladih Grka, testirano je pozitivno na COVID-19 u roku od 24 sata, zvaničnici epidemije strahuju da bi moglo da dođe do ozbiljnog širenja na drugim ostrvima.

Vlasti zabrinute zbog porasta stope infekcije COVID-19 u celoj zemlji, ne rizikuju. Oni preduzimaju agresivne akcije da spreče "rafal" u Porosu.

Barovima i noćnim klubovima nije dozvoljeno da rade u kasnim satima. Sada su uvedeni policijski časovi. Svi društveni i verski događaji su suspendovani.

Bez obzira na razlog, lokalni zvaničnici, uključujući gradonačelnika Giannisa Dimitriadisa, krive vlasti da su previše blagi u nadzoru propisa koji su na snazi nedeljama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.