OVAKO SU PALI SRBI U ŠPANIJI: Za Markom se tragalo od maja, ovaj video objašnjava mnogo toga
Španska policija je uhapsila Malagu za kojim je naša zemlja raspisala međunarodnu poternicu, Foto: Printscreen/Youtube

MEĐUNARODNA POTERNICA

OVAKO SU PALI SRBI U ŠPANIJI: Za Markom se tragalo od maja, ovaj video objašnjava mnogo toga

Nakon opsežnih provera uspeli su da ga lociraju u naselju Mijas

Objavljeno:

Španska policija uhapsila je u Malagi Marka B. (31) za kojim je naša zemlja raspisala međunarodnu poternicu, jer je tokom jedne od utakmica Kupa Srbije na stadionu Crvene zvezde napao navijača suprotne grupe.

On je, kako je juče saopštila španska policija, pod istragom i zbog sumnje da je trgovao narkoticima, ali i zbog krađa automobila. Pored njega, privedeni su i Danijela R. (29) i Jovan M. (24), koji su se zatekli u kući u naselju Mijas.

Na snimku, koji je objavljen, vidi se grupa od dvadesetak policajaca koji ulaze u kuću i muškarca koji se bez opiranja predaje. Pretresom svih prostorija otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane, sa svom pratećom opremom, ali u tim prostorijama nije bilo narkotika.

Španska policija nije saopštila da li je nešto od droge pronađeno i zaplenjeno. Takođe, pronađeno je i luksuzno vozilo, za koje se sumnja da je ukradeno u Portugaliji.

Inspektori sa Iberijskog poluostrva tragali su za osumnjičenim Markom od maja, kada su dobili informaciju da se krije u njihovoj zemlji. Nakon opsežnih provera uspeli su da ga lociraju u naselju Mijas. Njemu je, kako je saopšteno, određen ekstradicioni pritvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.