OVAJ ALBANAC IZGRADIO JE IMPERIJU OD TRGOVINE DROGOM: Policija je upala a ono što je zaplenila je horor (VIDEO)
Ndrokijevi advokati sa naveli da će uložiti žalbu protiv zaplene, a sam Ndroki navodi da je do zaplene došlo jer vodi spor sa gradonačelnikom Tirane, Foto: Youtube/Printscreen

I RANIJE BIO HAPŠEN ZBOG DROGE

OVAJ ALBANAC IZGRADIO JE IMPERIJU OD TRGOVINE DROGOM: Policija je upala a ono što je zaplenila je horor (VIDEO)

Ndroki je viđen kako odlazi u policijsku stanicu, ali nije zadržan...

Objavljeno: 19:49h

Albanski tužioci saopštili su da su zaplenili ogromnu imovinu koja pripada biznismenu i medijskom mogulu, Iliju Ndrokiju, za koga se sumnja da je izgradio svoju imperiju profitom od trgovine drogom.

Specijalno tužilaštvo za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, poznato kao SPAK, saopštilo je da su vlasti zaplenile imovinu koja uključuje više stanova, zemlju, šume, vozila među kojima je i "rols rojs" i dve televizijske stanice RTV Ora i Kanal jedan, na osnovu razumne sumnje potkrepljene dokazima da je Ili Ndroki, takođe poznat kao Džemal Pasmaciu, uključen u kriminalne aktivnosti.

Ndroki je viđen kako odlazi u policijsku stanicu, ali nije zadržan.

Ndroki je ranije bio uhapšen u Turskoj i Italiji zbog sumnji da je pripadao kriminalnim organizacijama koje su učestvovale u trgovini drogom, ali je pušten u oba slučaja.

Ndrokijevi advokati sa naveli da će uložiti žalbu protiv zaplene, a sam Ndroki navodi da je do zaplene došlo jer vodi spor sa gradonačelnikom Tirane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.