NIKADA NIJE OTKRIVALA SVOJE KARTE: Na parkingu je pronađeno SPALJENO TELO profesionalne pokerašice
Džao (33), poznatija kao “Suzi Kju” živela je u Las Vegasu i Kaliforniji desetak godina, nakon čega se nedavno preselila u Voterford u roditeljsku kuću, Foto: YoutubePrintscreen/WXYZ-TV Detroit | Channel 7

JEZIVO

NIKADA NIJE OTKRIVALA SVOJE KARTE: Na parkingu je pronađeno SPALJENO TELO profesionalne pokerašice

Detektivi su rekli da ih je FBI u petak obavestio da su locirali vozilo koje pripada čoveku iz Pontijaka, a koji je tražen zbog povezanosti sa ubistvom. On je zaustavljen dok se vozio automobilom i uhapšen, a vlasti još nisu objavile njegov identitet

Objavljeno:

Policija opštine Vajt Lejk u Mičigenu uhapsila je 60-godišnjeg muškarca zbog umešanosti u smrt profesionalne igračice pokrera Suzi Džao, čije je spaljeno telo pronađeno sredinom jula.

Detektivi su rekli da ih je FBI u petak obavestio da su locirali vozilo koje pripada čoveku iz Pontijaka, a koji je tražen zbog povezanosti sa ubistvom. On je zaustavljen dok se vozio automobilom i uhapšen, a vlasti još nisu objavile njegov identitet.

U subotu je u Troju u Mičigenu održana memorijalna služba za Džao, čija je smrt misterija za policiju. Njeno spaljeno telo pronađeno je rano ujutro 13. jula na parkingu odmarališta na jezeru Pontijak u opštini Vajt Lejk. Nadležni veruju da je ubijena u zoni odmarališta i da je njeno telo potom spaljeno, iako uzrok smrti još nije objavljen.

Džao (33), poznatija kao “Suzi Kju” živela je u Las Vegasu i Kaliforniji desetak godina, nakon čega se nedavno preselila u Voterford u roditeljsku kuću. Ubistvo je šokiralo njene prijatelje i kolege, koji je opisuju kao živahnu i snažnu osobu, koja je volela da putuje, navodi Freep.com. - Nikad nije pokazivala da ima nekih problema u životu. To je bilo uobičajeno za nju. Bila je veoma dobra u prikrivanju svega. Što bi se reklo, nije otkrivala svoje karte - istakla je njena dugogodišnja prijateljica iz Troja Meredit Rogovski.

Nakon mature, Džao je pohađala Univerzitet Nortvestern. Dobila je stipendiju za studije matematike, ali se posle prebacila na psihologiju. - Ali, njena prava ljubav je bio poker - kaže Rogovski.

Bila je profesionalna igračica pokera i učestvovala je u takmičenjima na kanalu ESPN tokom 2012, 2015. i 2017, kako stoji u njenoj onlajn smrtovnici. Prema profilu igrača, Džao je na pokeru zaradila ukupno 152.852 dolara. Dok su njeni drugari iz srednje škole radili za minimalac, Džao je novac koji je dobila za maturu udvostručila u kazinu u Mičigenu. - I tokom koledža je igrala onlajn poker. Sedela bi po osam sati ispred kompjutera, igrala više igara odjednom. Nije bilo neočekivano što je to izabrala za svoju karijeru, bili smo srećni zbog nje - navela je Rogovski.

Lokalni mediji spekulišu da je smrt Džao povezana sa svetom pokera. Njeni prijatelji ukazuju da ona nije tip osobe koje ne isplaćuje svoje dugove, ali policija kaže da nisu našli ništa što bi povezalo njenu karijeru sa ubistvom. - Nije bilo retko da stopira. Vozila se sa ljudima koje često nije poznavala. Da li je naletela na pogrešnu osobu ili to ima veze sa nečim iz njene prošlosti čega niko nije svestan? Trenutno radimo na tome - rekao je detektiv Kristofer Hild.

Hild je rekao da se Džao dan pre smrti vratila iz Sagina gde je obišla prijatelje. Majka ju je poslednji put videla u nedelju popodne. Ona i suprug su izašli, a kad su se vratili kući oko 22.30 nisu mogli da je pronađu. Službenik Odeljenja za prirodne resurse obišao je odmaralište gde je nađeno telo Džao u 23.45 dan pre 12. jula, kad nije ništa pronađeno pa vlasti veruju da je ubijena između tog vremena i sledećeg jutra oko 8.00, kad je otkriveno telo.

Hild je rekao da je Džao na sebi imala trenerku i patike. Vlasti sada čekaju na rezultate toksikološkog izveštaja. - Srce nam je slomljeno zbog njene majke. Njeni prijatelji rade sve da pruže podršku porodici - istakla je Rogovski.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.