GORILE BRUTALNO PREMLATILE DVA GOSTA! Isplivao užasan snimak ispred kluba Makarana! (VIDEO)
Brutalno premlaćivanje ispred kluba u Makarskoj, Foto: Printscreen/Facebook

HAOS

GORILE BRUTALNO PREMLATILE DVA GOSTA! Isplivao užasan snimak ispred kluba Makarana! (VIDEO)

Unajmljeni da čuvaju prostor kluba, zaštitari su divljački cipelarili goste na plaži pred objektom

Objavljeno:

Ispred kluba Makarana u Makarskoj došlo je do brutalne tuče u kojoj su zaštitari kompanije Bilić-Erić brutalno pretukli dva gosta.

Unajmljeni da čuvaju prostor kluba, zaštitari su divljački cipelarili goste na plaži pred objektom, a snimak tog premlaćivanja kruži društvenim mrežama.

Na njoj se može videti kako desetak osoba udara dvojicu pogrbljenih na podu koji se rukama trude zaštiti glavu od salve udaraca.

Policijske uprave Splitsko-dalmatinska za 24 sata dobila je potvrdu da je juče u ranim jutarnjim satima pružena pomoć napadnutom.

- Primili smo dojavu da je lekarska pomoć pružena muškarcu koji je oko 2.30 sati napadnut u noćnom klubu u Makarskoj te provodimo mere i radnje Iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja - poručuju iz policije. Bude li bilo potrebe, prikupljaće snimke i veštačiti ih.

Iz Uprave Bilić-Erić securityja za 24 sata tvrde da je "cipelarenju" prethodio napad nekoliko posetilaca na njihovog zaštitara na ulazu.

- Oni su isprovocirali sukob, a zatim je jedan od njih bokserom udario zaštitara koji mu je zapriječio ulaz u klub - kažu iz te firme i dodaju da su učesnike uključene u ovaj događaj suspendovali s radnih mesta redara u klubu, dok će se protiv njih sprovesti disciplinske mere nakon što se utvrde dodatne činjenice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.