5 puta nedeljno išla u solarijum, pa primetila PLIK: Doktor odmahnuo rukom, a onda joj se otvorio PAKAO
Kejti Dejvidson, Foto: Facebook printscreen/Katie Davidson

STRAŠNO

5 puta nedeljno išla u solarijum, pa primetila PLIK: Doktor odmahnuo rukom, a onda joj se otvorio PAKAO

Dok razočaran odlazi kući znajući da nije sve u redu, isti taj čovek samo razmišlja o tome kako da sazna od nekog drugog zašto ima tako intenzivan osećaj da se nešto dešava

Objavljeno:

Ništa gore nego kad čovek primeti nešto na koži ili u organizmu, nešto čudno, neki nepoznat osećaj, a da mu doktor kaže da je sve u redu.

Dok razočaran odlazi kući znajući da nije sve u redu, isti taj čovek samo razmišlja o tome kako da sazna od nekog drugog zašto ima tako intenzivan osećaj da se nešto dešava.

Upravo taj proces dogodio se Škotlanđanki Kejti Dejvidson (24), pravoj zavisnici od solarijuma koja je navukla na sebe rak kože.

Kejti je više od tri godine išla od 3 do 5 puta nedeljno u solarijum kako bi imala poželjnu boju kože. Prošle jeseni primetila je čudan plik na nozi, nakon čega je otišla kod lekara. Njen lekar maltene nije hteo ni da pogleda plik, samo je odmahnuo rukom. Kakva greška!

Potom je otišla dermatologu koji je rekao da će u svakom slučaju, ako je nešto loše, morati da odstrani te će imati ožiljak. Ona je rekla da je uopšte ne zanima ožiljak, već samo da vidi o čemu se radi.

foto: Facebook printscreen/Katie Davidson

Ispostavilo se da je u drugom stadijumu malignog melanoma, te da je ovaj plik klasičan primer početka raka kože.

Ovakav melanom, ako se otkrije na vreme, može da se izleči i odstrani, ali ako se ugleda kasno, to nije dobro. Kejti je po prvi put posle samo mesec dana otkrila šta znači reč pakao kada joj je dermatolog rekao da je ušla u treći stadijum raka!

“Sama sam kriva. Htela sam da imam neki ten, bilo mi je odvratno što sam skroz bela. Nisam na vreme reagovala, iako su i doktori bili krivi na početku što su olako sve ovo shvatili. Sada čekam na rezultate i nisam živa dok ih ne dobijem”, rekla je Kejti za Dejli rekord nakon što joj je odstranjeno tkivo.

U Velikoj Britaniji više od 100 osoba godišnje premine od raka kože prouzrokovanog čestim posetama solarijumu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.