DEVOJKA POGINULA NAKON SKOKA PADOBRANOM: NAJEŽIĆETE se kad čujete šta je pre smrti DRŽALA u ruci
Džeana Triplikata, Foto: Twitter/tequilla-BLACK LIVES MATTER, Foto: Džeana Triplikata, Foto: Twitter/tequilla-BLACK LIVES MATTER

tragično

DEVOJKA POGINULA NAKON SKOKA PADOBRANOM: NAJEŽIĆETE se kad čujete šta je pre smrti DRŽALA u ruci

Džeanin neutešni otac krivi zlu sudbinu za smrt ćerke

Objavljeno:

Osamnaestogodišnja Džeana Triplikata i njen instruktor Nik Espozito (35) pogidnuli su u Džordžiji nakon što im se ni primarni a ni sekundarni padobran nije otvorio.

Džeana je nedeljama pre nego što će se odlučiti za skok padobranom sastavila takozvanu “listu životnih želja” odnosno spisak od 10 stvari koje bi želela da uradi pre smrti.

Na listi su se pored skoka padobranom našle i tetovaže za deku, pirsing, kao i putovanje u Evropu. Džeana je odlučila da pred skok u ruci drži očevu i sliku deke i bake kao osoba koji su, uz brata i sestru, celog života bili uz nju. Kao da je znala da će s njima zapravo otići u smrt.

Kada je krenula u realizaciju prve i najveće želje, videlo se da nešto ne ide kako treba. Džeanin neutešni otac krivi zlu sudbinu za smrt ćerke.

“Iako je tog jutra bila hrabra, neustrašiva i po svaku cenu želela je skok, video sam da se boji. Još dok smo uplaćivali za skok firmi ‘Skydive Atlanta’ koja to radi, ispadale su joj pare iz ruke od nervoze. Stomak ju je to jutro boleo, a kada se namračilo nebo kao da će kiša, znao sam da nešto ne valja. Znao sam da su to sve znaci da ne treba da ide u avion. Ali nisam mogao da je zaustavim. To joj je bila životna želja”, kaže Džoi Triplikata.

Ipak, otac i Džeanini brat i sestra bili su jednako uzbuđeni kada su je ispratili u avion. U avionu se našla i baka Rene koja je i sama želela da doživi čari leta padobranom. Prva je sa instruktorom skočila Rene i to savršeno.

Međutim, kako je Džeana skočila sa instruktorom Nikom videlo se da padaju čudno. Previše brzo. Kako su sekunde odmicale i oni se približavali zemlji, videlo se da nešto nije u redu.

“Padobran je zakazao. Molili smo se Bogu da to nije Džeana. Videlo se sa zemlje da dvoje ljudi padaju u smrt. Nažalost, ispostavilo se da je moja ćerka nastradala”, rekao je otac Džoi Triplikata.

Istraga je u toku. U kompaniji “Skydive Atlanta” ne dolaze k sebi tvrdeći da je instruktor Nik Espozito bio jedan od najboljih u svom poslu.

Najužasnije ali možda i najdragocenije u celoj tragičnoj priči je što je kraj Džeane i Nika tokom leta bio još jedan instruktor kojem je devojčin otac platio da snimaju njen skok, i ispostaviće se – njenu smrt.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objectiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.