GODINAMA JE MUČIO MLAĐEG BRATA, A ONDA MU JE URADIO OVO: Mladić je počeo da se trese i PLAČE (FOTO)
Braća Burkemper, Foto: FB printscreen

neverovatno

GODINAMA JE MUČIO MLAĐEG BRATA, A ONDA MU JE URADIO OVO: Mladić je počeo da se trese i PLAČE (FOTO)

Imao je noćne more, nije mogao da se sastavi u životu

Objavljeno:

Tod i Aleks Burkemper, braća iz Misurija rešili su da 2017. počnu da žive zajedno, bez roditelja.

Tod je kao stariji brat već završio fakultet i radio je kao dizajner za aplikacije, dok se Aleks mučio na fakultetu. Da mu život bude teži, za to se pobrinuo Tod.

Stariji brat pune tri godine naplaćivao je mlađem kiriju za stanovanje u kući, koju je Tod podigao od svog novca. Kako Aleks nije ni radio, nije imao odakle da mu plaća.

Tod je svakog meseca insistirao na kiriji i pretio mlađem bratu izbacivanjem iz kuće, iako su van toga imali solidan odnos. Zbog toga se Aleks snalazio kako je mogao – kosio je travu po komšiluku, izigravao konobara po lokalnim kafićima, sve zbog para koje bi davao starijem bratu.

Aleks jednostavno nije želeo da se vrati kod roditelja u kuću. Smatrao je to ličnim neuspehom u životu. Morao je da izdrži iako je za svaku kiriju padao s nogu, jer je radio i uporedo davao sve ispite u roku.

Kad je položio i poslednji ispit, u to vreme se odnos dva brata još više pogoršao, pa je Aleks demonstrativno rekao Todu da ide iz kuće.

Aleks je u trenutku shvatio da je Tod imao samo najbolje namere, Foto: Facebook printscreen/Barbara Burkemper

“Osećao sam se kao slobodan čovek, tri godine sam sanjao kirije. Imali smo OK odnos, ali uvek je iznad nas stajao taj prokleti novac zbog kojeg nisam mogao da spavam”, rekao je Aleks Burkemper.

Međutim, kada je diplomirao, doživeo je šok života!

Tod ga je sačekao sa jednom kutijom, dok su pored bili i roditelji. Dao mu je a kada ju je Aleks otvorio u njemu je bio sav novac koji je starijem bratu on davao prethodne tri godine.

“Ovo je poklon za tebe. Želeo sam samo da te očvrsnem u životu, da shvatiš šta je važno i šta on donosi. Sa ovim tvojim zarađenim novcem koji si mi davao, sad možeš ti da podigneš kuću i odeš, ako želiš, što dalje od nas”, rekao mu je nasmejani Tod.

Aleks je počeo da se trese. Bilo mu je loše od uzbuđenja, počeo je da plače.

Nije mogao da veruje da je Tod tri godine imao najbolje namere. Roditelji su zagrlili Aleksa i poželeli mu da nastavi kako je započeo u životu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objectiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.