ŠOK-VIDEO IZ BERLINA! Srbin beži od policije sa 35.000 evra! ZASULI GA HICIMA KAO NA HOLIVUDSKOM FILMU!
Prizor iz Berlina, Foto: printskrin.png

AUUU

ŠOK-VIDEO IZ BERLINA! Srbin beži od policije sa 35.000 evra! ZASULI GA HICIMA KAO NA HOLIVUDSKOM FILMU!

Međutim nije daleko stigao, te su ga čuvari reda uhapsili

Objavljeno:

Scene kao u američkim kriminalističkim filmovima dogodile su se na ulicama Berlina, kada je policajac pucao na automobil čiji vozač je pokušao da izbegne kontrolu

Vozač koji je pokušao da pobegne od policije je 32-godišnji državljanin Srbije, tvrdi Bild, dodajući da je u vozilu imao 35.000 evra u apoenima od po 100 i 200 evra. Novac, kako je rečeno, je zaplenjen, a uhapšeni je na saslušanju.

Policajci su, inače, u poteri za Srbinom ispalili više hitaca. "Ispaljena su dva hica u motor automobila", potvrdio je portparol policije dodajući da vozač nije povređen.

Inače, na društvenim mrežama pojavio se video snimak celog događaja, na kojem se vidi BMW koji je upao na jednom mostu u Berlinu u policijsku kontrolu, ali umesto da stane dao je gas i probio prepreku na putu.

Jedna patrola je odmah krenula u poteru za BMW-om, a tokom jurnjave kroz ulice dela grada Nojberlin, BMW je udario u više vozila, jer je očigledno upao u gužvu, pokušao da okrene vozilo i zaglavio se.

U tom trenutku policija ispaljuje hice na vozilo, a vozač BMW dao je gas i pokušao da pregazi čuvara reda. Zatim je udario u vozila koja su stajala u koloni, a kada su policajci sa pištoljima u rukama pokušali da ga uhapse, on je nastavio da beži pešice.

Međutim nije daleko stigao, te su ga čuvari reda uhapsili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blid)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.