SIN JE IGNORISAO MOLBE RODITELJA! Izašao je na piće sa drugarima, zarazio se koronom i celu FAMILIJU zavio u CRNO!
Ilustracija, Foto: Promo

UŽAS

SIN JE IGNORISAO MOLBE RODITELJA! Izašao je na piće sa drugarima, zarazio se koronom i celu FAMILIJU zavio u CRNO!

- Uvek mi je govorio 'Ne brini, mama. Radim sve kako treba. Smiri se. Opusti se'.

Objavljeno:

Muškarac sa Floride bori se za svoj život nakon što mu je koronavirus preneo njegov sin kojem se utvrdila zaraza nakon što je ignorisao svoje roditelje i suprotno njihovim željama izašao u provod sa prijateljima.

Džon Plejs trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi u medicinskom centru Westside Regional gde je na respiratoru već dve nedelje. On i porodica saznali su prošlog meseca da su pozitivni na COVID-19 nakon što je 21-godišnji sin izašao sa prijateljima jedne večeri i neznajući doneo sa sobom kući i virus.

Nakon samo četiri dana visoke temperature i neprekidnih napada kašlja, Plejs je hospitalizovan gde se nalazi već gotovo tri nedelje. Njegova supruga Mišel Zimet kazala je medijima kako je ona neprekidno molila svog posinka, kojeg je porodica odbila imenovati, da ne izlazi napolje sa prijateljima i da uvek nosi masku, prenosi Dejli Mejl.

- Uvek mi je govorio 'Ne brini, mama. Radim sve kako treba. Smiri se. Opusti se'. Znate kakva su danas deca, pa sam mu verovala - kazala je i objasnila kako ga je preklinjala da misli na svog oca koji zbog svog dijabetesa i gojaznosti spada u rizičnu grupu.

Međutim, mladić je odlučio ignorisati želje svojih roditelja, te je jedne večeri izašao sa svojim prijateljima. Par dana kasnije počeo se osećati loše, a jedan od prijatelja koji je bio sa njima vani te večeri kazao mu je kako je pozitivan na koronavirus.

Mladić je prvo mislio da ima običnu prehladu i uzimao je lekove koje je mogao dobiti bez recepta. Nije mislio ni da ima COVID-19 kad mu je prijatelj rekao da je pozitivan, a onda se jedan po jedan član porodice počeo razbolevati. Prvo se razboleo njegov 14-godišnji brat, potom 6-godišnja sestra te roditelji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.