OVAJ MILIONER JE UMRO NA STRAVIČAN NAČIN! Svestki mediji bruje o ovome, ovakvih scena nema ni u HOROR FILMU!
Saleh je pronađen raskomadan, Foto: Twitter printscreen

užas živi

OVAJ MILIONER JE UMRO NA STRAVIČAN NAČIN! Svestki mediji bruje o ovome, ovakvih scena nema ni u HOROR FILMU!

Zbog načina kako je organizovan napad, policija smatra da je reč o profesionalnoj likvidaciji

Objavljeno:

Milionera Fahima Saleha (33) pronašli su u sredu mrtvog u njegovom stanu u Njujorku. Naime, stravičan prizor zatekla je njegova sestra koja je bila zabrinuta jer joj se nije javljao.

Kada je ušla u stan videla je da su njegovi glava i udovi odsečeni motornom testerom koja je i dalje bila uključena u struju. Prema prvim informacijama, svi delovi tela stavljeni su u plastične vreće.

Navodno da su kamere u zgradi snimile osumnjičenog sa rukavicama, kapom, maskom kako ulazi u lift sa Salehom do stana, piše CNN.

Saleh i osumnjičeni su zajedno otišli do njegovog stana na sedmom spratu, a kada su izašli iz lifta, napao ga je. Saleh je pao na pod, ali i dalje nije poznato da li ga je napadač upucao ili omamio. Zbog načina kako je organizovan napad, policija smatra da je reč o profesionalnoj likvidaciji.

- Osumnjičeni je imao sa sobom kofer, očigledno je reč o profesionalcu – rekao je neimenovani izvor iz policije.

Policiju je iznenadilo što je na licu mesta pronašla vrlo malo krvi, s obzirom na to da je Saleh potpuno bio raskomadan, pa se smatra da je veći deo uklonio napadač. Istraživači pokušavaju utvrditi da li je upravo Salehova sestra prekinula ubicu u sklanjaju delova tela, kao i da li je ubica iskoristio drugi izlaz kako bi napustio zgradu.

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.