SVE PUTINOVE ŽENE! Ruski predsednik magnet za nežniji pol, s jednom od njih ima i kućni snimak?!
Putinove žene, Foto: EPA.EFE/ ALEXEI NIKOLSKY/SPUTNIK /KREMLIN

MAGNET ZA ŽENE

SVE PUTINOVE ŽENE! Ruski predsednik magnet za nežniji pol, s jednom od njih ima i kućni snimak?!

Najteža indiskretnost o njegovom seksualnom životu, pre razvoda, bila je ona o navodnom snimku kojim ga ucenjuju

Objavljeno:

Pre pet godina, Rusiju je zapanjio kalendar s manekenkama za donji veš - 12 oskudno odevenih starleta s kalendara poslalo je poruku: Predsedniče, srećan rođendan!

Merilin Monro svojevremeno je u znatno liberalnijoj Americi izazvala veliki skandal kad je, senzualno se njišući prema (oženjenom) Džonu Kenediju, pevušila "Happy Birthday" - ali Rusija takve čestitke nikad nije videla.

JFK je bio zavisnik o seksu, bila je to javna tajna. Za razliku od njega, Vladimir Putin godinama je negovao imidž neporočnog porodičnog čoveka. Izgledao je kao neki Aljoša Karamazov, lik iz brojne galerije svetaca Dostojevskog, blaženik kojega zanimaju samo Rusija, avioni, podmornice, lov na tigrove i moralne vrline. Njegova supruga Ljudmila nikad se nije pojavljivala u javnosti, pa je ruska javnost prepričavala vic prema kojemu ona živi u podzemnom manastiru na estonsko-ruskoj granici, tamo gde je udobnije belim medvedima nego ljudima. Ipak, to se viđenje vremenom potpuno raspalo.

Najpoznatija žena koju pripisuju Vladimiru Putinu je operska pevačica Ana Netrebko. Ona je najveća ženska ruska superzvezda. Netrebko je, naime, prava pop diva - ona je sigurno puno lepša od Marije Kalas ili Montserrat Caballe, a ni glas joj ne zaostaje.

Putin stalno poklanjao cveće

Putin ju je nazivao "jednom od najvećih zvezda svetske operske scene" i time dao povoda zlim jezicima. Stalno je psoećivao njene nastupe i dodjeljivao joj nagrade pa je najprije Rusija počela šuškati o ljubavi, a onda i ostatak sveta. Međutim, kad se Netrebko udala i dobila dete, ogovaranja su prestala. Netrebko se udala za kolegu operskog pevača. Čini se da su mnoge glasine pravljenje na relaciji između Kremlja i Boljšoj teatra. Primabalerina Boljšoja Svetlana Zaharova postala je, recimo, članica Saveta za kulturu predsednika Rusije. Zaharova je više puta javno rekla da mnogo toga duguje Putinu koji joj je - baš kao i Netrebkovoj - poklanjao cveće posle svakog nastupa.

Gimnastičarka Alina

Tračevima je svojevremeno doprineo i čečenski predsednik Ramzan Kadirov koji je 2008. godine Putinovoj - tada jedinoj supruzi Ljudmili - na Tviteru čestitao rođendan nazvavši je "prvom ženom". To je značilo da postoji i druga, a možda i druge. Tada se počelo javno pisati o vezi Putina i gimnastičarke Aline Kabaeve. Uticajni list Korrespondent objavio je čak i vest da se Putin verio s Alinom. Ali jedan poziv menja sve - vlasnik novina, oligarh i milijarder Aleksandar Lebedev, brzo je povukao priču i zatvorio novine. Tračevi su išli dalje pa se pojavila priča o sinu kojeg je Alina dobila s Putinom.

Spekuliše se da je Putin više od jedne decenije u vezi sa Alinom. Priča se čak da par ima i tajnu porodicu, što Kremlj kategorički poriče. Godine 2013. Kabaeva je istakla da nema decu. U martu 2015. godine, svetski mediji su pisali da se porodila u Švajcarskoj u VIP bolnici, o ocu deteta se samo nagađalo.

Vladimir Putin razveo se od svoje prve žene Ljudmile 2014. godine nakon što je par izašao u javnost zajedničkim saopštenjem.

Od tada je Kabajeva viđena nekoliko puta kako navodno nosi venčani prsten, pa se na društvenim mrežama spekulisalo da se udala za Putina.

Jana Lapikova

Svojevremeno se među Putinovim ljubavnicama, stvarnim ili pripisanim, našla i njegova lična fotografkinja Jana Lapikova. Ona je bila manekenka za donji veš (mere: 88-62-94, 55 kg, 174 cm) i finalistkinja izbora za Miss Moskve. Prema službenoj biografiji Kremlja, ona je beležila "najznačajnije intimne trenutke iz života Vladimira Vladimiroviča", a izabrana je, kako se izrazio Dmitrij Peskov, Putinov glasnogovornik, zato što je "odličan fotograf", a ne zbog svojih ženskih atributa”.

Yana Lapikova, 25, a former Miss Moscow contestant, was confirmed as one of Mr Putin's official personal photographers last week. LIKE ---> School of Photography

Posted by School of Photography on Петак, 05. април 2013.

Ipak, najteža indiskretnost o njegovom seksualnom životu, pre razvoda, bila je ona o navodnom snimku kojim ga ucenjuju.

Prema knjizi Borisa Reitšustera, koji je napisao biografiju ruskog predsednika "Putin - kuda vodi Rusiju", državni advokat Skuratov je orgijao s dve prostituke, a to su snimili Putinovi agenti, što je on dalje iskoristio kako bi ga ucenio da napusti položaj na kojem se nalazio.

Ipak, na izazove ovakve vrste nije imun ni sveže razvedeni predsednik Vladimir Putin. On je tada otkrio bivšem državnom advokatu Skuratovu kako postoji snimak na kojoj je i on, Putin, snimljen u scenama seksa.

Boris Reitšuster je ovaj detalj opisao u svom delu, u kom još tvrdi da se snimci seksa ruskog predsednika nalaze u sefu Tatjane Jeljcin, ćerke Borisa Jeljcina. Nekoliko kopija se nalazi u različitim bankama u zapadnoj Evropi, ali ni jedna do sada nije procurila.

I Nemci mu pripisivali afere

Vladimir Putin veći deo mladosti proveo je kao špijun u bivšoj Istočnoj Nemačkoj (DDR). Putin je ušao u KGB 1975., odmah nakon diplome. Kraće vreme radio je u protivobaveštajnom odeljenju, nakon čega je prebačen u Prvu upravu. Dobio je zadatak da prati strance i službenike konzulata u Lenjingradu, današnjem St. Petersburgu. Od 1985. do 1990. bio je na zadatku u Dresdenu. Imao je lažni identitet. Radio je kao prevodilac i tumač.

Prema tajnom izveštaju nemačke službe BND, Vladimir Putin je kao špijun KGB-a u Dresdenu imao više ljubavnih afera.

Nemačka štampa opako je napadala ruskog predsednika očigledno pokušavajući da ga ne sve načine dikredituje, bez dokaza. Neko vreme čak su objavljivali tekstove u kojima je Putin prozivan zbog promiskuiteta i nasilja. Navodno je iza sebe ostavio i vanbračno dete. Ti su podaci sačuvani, ako je verovati Bildu, u arhivu tajne policije.

Šta je istina o Putinovu ljubavnom životu, a šta deo medijske slike ne možemo sa sigurnošću da znamo.

Da je Putin magnet za žene, pokazale su i ruske estradne zvezde. Dve Ruskinje napisale su pesmu "Putine, oplodi me”, koja je ubrzo postala hit. Reči "Takvoga kao Putin, koji ne ostavlja, i koji ne pije, takvoga kao Putin želim i ja..." najbolje pokazuju koliko je Ruskinjama predsednik fatalan. Međutim, takva slika o njemu je narušena. Putin je ostavio ženu, ali pesma o njemu je ostala...

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Express )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.