Pečurka ili vanzemaljac? 10 najluđih teorija o Isusu (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Giphy

PEČURKICA MALA RASTE

Pečurka ili vanzemaljac? 10 najluđih teorija o Isusu (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Neki tvrde da je hodao po vodi, ali ovakve informacije još niste čuli
Objavljeno:

Ne postoji tema toliko beznačajna da ne postoji makar jedna osoba koja osporava podatke vezane za nju. Tako nastaje veliki broj teorija, koje često prerastaju u teorije zavere, a istorijski podaci su uvek podložni dodatnom ispitivanju.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Život Isusa Hrista je poznat svima, a podaci o njemu se uzimaju kako naučno prihvatljivi. Međutim šta ako postoje neke činjenice koje niko do sada nije ispričao? Da li ste spremni da poverujete u njih?

Kožne fotelje, masažeri, vrhunska klopa i cuga: Bioskop u Južnoj Koreji bolji od hotela sa pet zvezdica (VIDEO)

Ova priča je upravo o tome, o nemogućim, ili ipak mogućim, činjenicama i situacijama koje se vezuju za Isusa.

10. Isus kao trgovac kalaja u Britaniji

Najplodniji delovi Isusovog života, prema nekim teoretičarama, vezuju se upravo za "nestale godine". Biblija ćuti o 18 godina života, period između detinjstva i početka misionarstva. Nekoliko teorija povetzuje Isusa sa Jozefom iz Arimateje koji je išao u Veliku Britaniju da trguje kalajem.

foto: Giphy

Ako zamislimo to vreme, shvatićemo da takvo putovanje izgleda gotovo nemoguće, ali postoje teorije po kojima je Isus išao da uči sa druidima. Da li je onda zaista našao put do Britanije? Moguće je da je priča smišljena kako bi se uklopila u legendu o Arturu. Artur je poslao svoje vojnike da traže Sveti gral, ali zašto bi taj predmet bio na tom mestu? Ako je Jozef iz Arimateje imao veze sa Britanijom onda je moguće da ga je doneo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.