JEZIVI, ŠOK DETALJI O MONSTRUOZNOJ MADAM! Njena afera sa Bilom Klintonom je SAMO VRH LEDENOG BREGA
Gislejn Maksvel, Foto: EPA-EFE/RICK BAJORNAS/UN PHOTO HANDOUT

dugo se krila

JEZIVI, ŠOK DETALJI O MONSTRUOZNOJ MADAM! Njena afera sa Bilom Klintonom je SAMO VRH LEDENOG BREGA

Ćerka britanskog medijskog mogula Roberta Makvela Gislejn Maksvel je nakon očeve misteriozne smrti na svojoj jahti 1991. napustila Britaniju i otišla za Ameriku (njen otac je pre smrti bio u dugovima pa je koristio novac iz penzionog fonda svojih radnika).

Objavljeno: 03.07.2020. 12:22h
  • 4

Bivša devojka Džefrija Epstajna i njegova madam Gislejn Maksvel upasio je FBI čime je završena opsežna i duga potraga za ključnom ženom seksualnih zločina pokojnog milijardera koju spajaju i sa bivšim predsednikom Amerike Bilom Klintonom.

U knjizi “Misteriozna smrt Džefrija Epstajna” koju je nedavno objavio "Njujork post" piše da su Gislejn Maksvel i Bil Klinto imali seksualne odnose tokom putovanja avionom Epstaj Lolita Ekspres kao i da ju je bivši američki predsednik posećivao u njenoj kući na Menhetnu.

Klinton je demantovao vezu sa Makvsvelom, ali se sumnja da je sa njom vrbovao devojke za Epstajna, a početkom 2000-ih uslikani su u milijarderovom avionu. Nekadašnji prvi čovek SAD negirao je i takve tvrdnje rekavši da ne zna ništa o seksualnim zločinima Epstajna.

“Bil i Gislejn su imali afer. Zato je bio oko Epstajna, da bi bio sa njom”, rekao je izvor.

Klintona je sa Epstajnom povezao Nefliksov dokumentarac o pedofilu gde je rečeno da je bio na Karibima sa pokojnim milijarderom.

Sumnja se da je Gislejn Maksvel angažovala maloletne devojke ne samo za Epstajna već i za njegove poznate prijatelje i poslovne partnere.

Ova 57-godišnja Britanka je posle kraće afere sa Epštajnom ostala sa njim u prijateljskim odnosima. Sumnja se da je godinama birala maloletne devojke koje je „trenirala“ za seks sa pedofilom.

Jedan od takvih primear poznatih javnosti jeste i primer Virdžinije Roberts koja je 1998. kao 15-godišnjakinja radila u velnes-centru u klubu u vlasništvu Donalda Trampa "Mar-a-lago“ u Palm Biču na Floridi pa je tamo upoznala Gislejn Maksvel koja ju je predstavila Džefriju Epštajnu.

Najpre joj je ponudila da radi kao maserka za muškarca tri puta starijeg od nje, što se ispostavilo kao laž.

Slučaj Virdžinije Roberts razotkrila je novinarka Džuli K. Braun „Majami heralda" kojoj je devojka ispričala da je ubrzo nakon lažne ponude usledio trening. Gislejn ju je podučavala kako da oralno zadovolji muškarce, da bude ponizna i kako da Džefriju pruži sve što želi.

„Mnogo je na tom treningu dolazilo od Gislejn. Šokantno je to da je jedna žena tako nešto dozvolila. I ne samo dozvolila, ona me je navela da to radim", ispričala je Virdžinija koja je otkrila da je više puta prisiljavana na seks sa Epstajnom, njegovim prijateljima i saardnicama, sve dok nije napunila 19 godina. Kako je rekla, tri puta ju je zlostavljao princ Endrju, sin kraljice Elizabete II.

Uspela je da 2007. pobegne iz tog pakla, a Gislejn je pre toga više puta vršila pritisak na nju da nikome ne govori ništa.

„Bila sam mlada i bojala sam se, ti su ljudi bili moćni", poručila je Viržinija koja je nekoliko godina kasnije pokrenula građanski parnični postupak protiv Gislejn, ali je taj slučaj 2017. zaključen nagodbom. Maksvelova je Robertovoj isplatila određenu, javnosti nepoznatu, sumu novca.

Ćerka britanskog medijskog mogula Roberta Makvela Gislejn Maksvel je nakon očeve misteriozne smrti na svojoj jahti 1991. napustila Britaniju i otišla za Ameriku (njen otac je pre smrti bio u dugovima pa je koristio novac iz penzionog fonda svojih radnika).

Epstajn ju je u javnosti nazivao najbolja prijateljica i govorio da je ona zadužena za organizaciju pojedinih delova njegovog života.

Za seksualno nasilje optužila ju je aprila 2018. i Marija Farmer, bivša Epstajnova službenica, kao i njena mlađa sestra koje tvrde da su ih devedesetih dva puta seksualno zlostavljali Maksvelova i Epstajn (u to vreme je Marijina sestra imala 15 godina). Marija Farmer je rekla da je viđala kako maloletne devojke ulaze u hotelsku sobu pedofila, a za koje joj je bivša madam govorila da su modeli.

Poznat je i skandal sa Sarom Rensam sa kojom su Epstajn i Gislejn sklopili nagodbu i pristali da joj od 2006. do 2007. plaćaju troškove studiranja pod uslovom da seksualno zadovoljavala Epštajna i njegove prijatelje, ispričala je Sara.

Džefri Epstajn umro je u zatvoru u Njujorku u avgustu prošle godine dok mu se sudilo za pedofiliju. Ima indicija da je počinio samoubistvo.

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media