SVI SU SE PITALI ZAŠTO TRAMP NE NOSI ZAŠTITNU MASKU KAD KORONA HARA? Razotkriven je! Kakva je to folirancija!
Ovakvo ponašanje guralo je Trampa u sve veću političku izolaciju, Foto: EPA-EFE/Stefani Reynolds / POOL

koronavirus

SVI SU SE PITALI ZAŠTO TRAMP NE NOSI ZAŠTITNU MASKU KAD KORONA HARA? Razotkriven je! Kakva je to folirancija!

Predsednik Tramp bi mogao lagano da se posveti preispitivanju svoje odluke

Objavljeno:

Odbijanje predsednika SAD Donalda Trampa da nosi zaštitnu masku je njegov politički stav jer je sve više dokaza da se nošenjem maske usporava širenje korona virusa, navodi se u izveštaju CNN.

Sada kada je novi, devastirajući talas širenja korona virusa širom SAD zapretio da će epidemija izmaći svakoj kontroli, u jeku današnjih informacija o rekordnom broju novozaraženih u SAD, predsednik Tramp bi mogao lagano da se posveti preispitivanju svoje odluke da neće nositi zaštitnu masku, ukazuje CNN.

Odbijajući da nosi masku svuda gde su svi oko njega nosili maske, Tramp je stvarao lažnu sliku da je najgore prošlo i da je povratak u normalno stanje pitanje dana.

Ovakvo ponašanje guralo je Trampa u sve veću političku izolaciju, konstatuje CNN, jer su ponašanje predsednika kritikovali i lideri Republikanske stranke, i zdravstveni radnici, i lokalni zvaničnici.

Iako američki predsednik i dalje tvrdi da će virus jednostavno "nestati", sve više ljudi nosi zaštitne maske i prati prilično sumorne prognoze vodećeg američkog eksperta za infektivne bolesti doktora Entonija Faučija koji je juče upozorio da bi svakog dana moglo da se zarazi i do 100 hiljada ljudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.