TRAMP SE OGLASIO, CEO SVET U ŠOKU! Da li je ovo realno?
Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

OVO JE RAZLOG

TRAMP SE OGLASIO, CEO SVET U ŠOKU! Da li je ovo realno?

Ono što je presudno, Tramp je izgubio podršku starijih belih glasača – grupa koja tipično podržava Republikansku stranku i grupu koja je bila presudna za njegovu pobedu 2016. godine

Objavljeno:

Donald Tramp mogao bi odustati od predsedničke trke 2020. godine, ako veruje da nema šanse za pobedu, rekao je operativac Republikanske stranke za Foks Njuz.

Tvrdnja je data u izveštaju predsednika koji navodi brojne insajdere GOP-a koji su zabrinuti zbog mogućnosti ponovnog izbora Trampa.

Džo Bajden, pretpostavljeni demokratski kandidat, trenutno ima prosečnu prednost od devet bodova u odnosu na aktuelnog kandidata, prema istraživačima ankete RealClearPolitics-a za 2020. godinu.

Ono što je presudno, Tramp je izgubio podršku starijih belih glasača – grupa koja tipično podržava Republikansku stranku i grupu koja je bila presudna za njegovu pobedu 2016. godine. Tramp je takođe iza Bajdena u mnogim državama.

"Prerano je, ali ako se ankete nastave pogoršavati, možete videti scenario gde on odustaje", rekao je jedan anonimni operativac GOP-a za Foks Njuz.

Čarls Gasparino, autor izveštaja, rekao je u seriji tvitova da je pričao sa "glavnim igračima" Republikanske stranke. Jedan od njih opisao je raspoloženje Trampa kao "krhko", jer mu šanse za drugi mandat izgledaju sve mračnije.

Drugi izvori GOP-a, citirani u izveštaju, rekli su o verovatnoći da će Tramp odustati: „Čuo sam razgovor, ali sumnjam da je to istina. Kladim se da će odustati ako veruje da nema načina da se pobedi."

Tramp je u ponedeljak tvitovao: "Žao mi je što obaveštavam demokrate da ne činite ništa, ali ja pobeđujem uveliko na mnogim biračkim mestima. Baš kao i 2016., Ankete @nitimes su lažne! Da li mislite da će se izviniti meni i njihovim pretplatnicima kada pobedim? Ljudi žele ZAKON, RED I SIGURNOST!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.