OD 1. MAJA KIMA NIKO NIJE VIDEO: Ponovo kruže glasine da mu nije dobro, jedan detalj je posebno bitan!
Kim Džong Un, Foto: EPA/KCNA

POJAVILE SE NOVE SPEKULACIJE

OD 1. MAJA KIMA NIKO NIJE VIDEO: Ponovo kruže glasine da mu nije dobro, jedan detalj je posebno bitan!

Ministar odbrane Japana Taro Kono je na konferenciji za medije izrazio zabrinutost u četvrtak, na dan kada je obeležena 70. godišnjica početka Korejskog rata

Objavljeno:

Nisu prošla ni dva meseca od kad je severnokorejski lider Kim Džong Un "nestao" pa se pojavio, a ponovo su se pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. Ovog puta je Japan izneo sumnje kada je reč o vođi Severne Koreje.

Ministar odbrane Japana Taro Kono je na konferenciji za medije izrazio zabrinutost u četvrtak, na dan kada je obeležena 70. godišnjica početka Korejskog rata, prenosi Dejli mejl.

Kim u aprilu nije viđen tri nedelje, pa su postojale čak neke tvrdnje da je umro nakon kardiovaskularne operacije.

Konačno je fotografisan 1. maja, ali ga od tada ponovo nema.

Dodao je da je Severna Koreja imala nekoliko sumnjivih poteza i da su razlog za to pokušaji da se Kim Džong Un ne zarazi, te da se virus širi tom zemljom.

Severna Koreja, da podsetimo, tvrdi da korona virusa nema, iako su sve druge zemlje izuzetno skeptične kada su ti navodi u pitanju.

Kono ipak nije želeo da ulazi u detalje o tome šta možda nije u redu, već je samo kratko naveo da SAD, Japan i druge države dele obaveštajne informacije o lideru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/daiyli may)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.