PUTINOV BIVŠI PRIJATELJ JE pustio u javnost NIKAD VIĐENE SLIKE ćerki predsednika Rusije: Ovo je njegova OSVETA
Ne otkriva detalje o svom životu, Foto: EPA-EFE/ALEXEY NIKOLSKY / SPUTNIK / KREM

ko zmija noge

PUTINOV BIVŠI PRIJATELJ JE pustio u javnost NIKAD VIĐENE SLIKE ćerki predsednika Rusije: Ovo je njegova OSVETA

Vladimir Putin oduvek drži ćerke daleko od očiju javnosti i skoro da nikad ne razgovara javno o njima.

Objavljeno:

Do sada nikad viđene slike ćerki Vladimira Putina kruže internetom, a potiču iz privatne kolekcije nekad bliskog prijatelja Putinove porodice.

Na slikama se vide Marija i Katarina, obe ćerke iz Putinovog prvog braka, u svojim tinejdžerskim godinama. Slike su nastale oko 2000. godine, u vreme kada je Putin preuzeo vlast.

Slike je u javnost pustio Sergej Pukačev, nekadašnji Putinov prijatelj. Pukačev je tužio Rusiju u sporu vrednom 11,6 miliona dolara koji je izgubio na sudu u Parizu ove nedelje, a ubrzo nakon toga u javnost je pustio fotografije.

Vladimir Putin oduvek drži ćerke daleko od očiju javnosti i skoro da nikad ne razgovara javno o njima. Na slikama su njih dve u Kremlju, ali i u kući Pukačeva i često u društvu Pukačevih sinova, Viktora i Aleksandra.

foto: Facebook printscreen

Na slikama se pojavljuje i Ljudmila, koja se od Putina razvela 2014. godine.

Putinova ćerka Marija (35), koja koristi prezime Voroncova, je ekspert za dvarfizam a veruje se da je udata za holandskog biznismena sa kojim ima i decu.

Katarina (33) je od plesačice danas ušla u oblast veštačke inteligencije i ima doktorat iz ove oblasti na prestižnom moskovskom univerzitetu. Bila je u braku sa najmlađim ruskim milijarderom od koga se razvela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.