On je odgovoran za masakr u SAD: Ubio 5 ljudi, ranio 10! (FOTO)
Foto: Facebook/It just gets worse VI

JOŠ UVEK NEPOZNATI MOTIVI

On je odgovoran za masakr u SAD: Ubio 5 ljudi, ranio 10! (FOTO)

Džonson, koji je stradao u okršaju sa policijom, bio je "uznemiren zbog ubistva dvojice Afroamerikanaca" i nameravao je da cilja bele policajce
Objavljeno:

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Napadač koji je ubio pet policajaca u Dalasu i ranio njih sedam iz snajperske puške identifikovan je kao 25-godišnji Majka Gzavijer Džonson. Policija je navela da on nije povezan ni sa jednom terorističkom organizacijom, a nema ni kriminalni dosije.

Novi masakr u SAD: Snajperista na protestu zbog smrti crnca ubio pet policajaca, u centru grada postavljena bomba! (VIDEO)

Džonson, koji je stradao u okršaju sa policijom, bio je "uznemiren zbog ubistva dvojice Afroamerikanaca" i nameravao je da cilja bele policajce. Policija veruje da je delovao kao pojedinac, ne kao pripadnik neke organizacije.

Detektiv Dejvid Braun rekao je da su u napadu korišćeni snajperi, ali da se još “slažu kockice“.

foto: Fonet

- Tokom pregovora sa policijom je rekao da ga je potresao pokret 'Crni životi su važni', da su ga uznemirili poslednji slučajevi. Rekao je da zbog toga želi da ubija belce, naročito policajce - rekao je Braun. Policija još nije navela koliko je tačno ljudi umešano u napade u Dalasu, niti je poznato da li postoje pomagači i kakva je njihova veza. Ipak, objavljeno je da su tri osobe uhapšene.

foto: Fonet
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.