BUKTI RAT U BELOJ KUĆI: Melanija i Ivanka u vrlo zategnutom odnosu, DAJU JEDNA DRUGOJ GADNE NADIMKE
Melanija i Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

"KUĆA OD KARATA"

BUKTI RAT U BELOJ KUĆI: Melanija i Ivanka u vrlo zategnutom odnosu, DAJU JEDNA DRUGOJ GADNE NADIMKE

Podseća li vas ovo malo na seriju sa Kevinom Spejsijem?

Objavljeno:

Ivanka Tramp je, u svojoj težnji za vlašću u prvim danima predsednikovanja njenog oca pokušala da preimenuje kancelariju prve dame Bele kuće u „Kancelariju prve porodice“, ali je Melanija Tramp oštro blokirala taj korak. To je samo jedna od pikanterija iz Melanijinog života koje je u novoj knjizi otkrila novinarka "Vašington posta" Meri Džordan. Sudeći prema novoj knjizi, Melanija i Ivanka su od početka imale zategnut odnost, a prvoj dami je navodno najviše smetala prevelika ambicija predsednikove ćerke iz prvog braka.

Svoju priliku Ivanka je tražila u vreme kada je Melanija oklevala da se useli u Belu kuću. Prva dama je to učinila jer je navodno pokušavala da iznudi od Donalda bolje mogućnosti za malog Barona.

- Želela je dokaz napismeno o finansijskim mogućnostima i nasledstvu vezanom za sina Barona, odnosno da on bude materijalno tretiran bolje u odnosu na ostalo troje dece - navodi Meri Džordan.

U odsustvu Melanije, koja se nije odmah preselila u Belu kuću, Ivanka se kao najstarija predsednikova ćerka borila za uticaj. Ona je, navodno, želela da preuzme kancelarijski prostor koji je tradicionalno rezervisan za prvu damu.

- Kada Melanija nije tu, Ivanka je koristila privatno pozorište sa plišanim crvenim sedištima i uživala u drugim čarima Bele kuće. Neki su rekli da je prema privatnom prebivalištu postupala kao da je to njen sopstveni dom. Melaniji se to nije dopalo. Kada su se ona i Baron konačno uselili, ona je postavila čvrste granice - piše u knjizi.

Ivanka je ostala u zapadnom krilu Bele kuće, gde ima titulu savetnika u administraciji i radi na preduzetničkim inicijativama.

Prema rečima Džordanove, Melaniju su čuli da Ivanku naziva "Princezom", a Ivanka je Melaniju nazivala "Portret", jer misli da ona govori "koliko i slika na zidu".

Donald Tramp
Donald Tramp foto: EPA/CHRIS KLEPONIS / POOL

"On je pravi muškarac"

Kako otkriva autorka, Melanija je jednom prilikom pred prijateljicama "branila" veličinu polnog organa svog supruga Donalda Trampa, navodeći da je on "pravi muškarac", prenosi "Dejli mejl".

- Prijateljice tada buduće prve dame su se našalile da Tramp sigurno ima "mali polni organ", jer ima male šake, na šta se Melanija brecnula i poručila im da je on "pravi muškarac" - piše Džordanova.

Кnjiga nazvana "Umetnost njenog posla: Neispričana priča Melanije Tramp" temelji se na više od stotinu intervjua sa ljudima koji Melaniju poznaju iz raznih faza njenog života, od njenog detinjstva u Sloveniji, pa sve do vremena u Beloj kući.

Portret prve dame koji uskoro izlazi na 286 stranica drastično se razlikuje od ideje koju javnost obično ima o Melaniji - tužne žene koja se protiv svoje volje našla u ulozi prve dame. Naprotiv, prema knjizi ona je snažna žena koja podržava svog supruga politički i odlučno se bori da obezbedi mesto Baronu u porodičnom poslu.

Ipak, predstavnici odnosa sa medijima koji zastupaju Melaniju Tramp navode da je reč o izmišljotinama.

- Još jedna knjiga o Melaniji Tramp sa lažnim informacijama i izvorima. Ova knjiga spada u fikciju - navela je Stefani Grišam iz odnosa sa javnošću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.