HARI I MEGAN SU UPRAVO DOŽIVELI NAJVEĆI DEBAL IKADA: Dodeljena im je najnovija titula!
Megan Markl i Princ Hari, Foto: EPA / NEIL HALL

IMIDŽ IM JE ZNATNO SLABIJI

HARI I MEGAN SU UPRAVO DOŽIVELI NAJVEĆI DEBAL IKADA: Dodeljena im je najnovija titula!

Megan i Hari trenutno žive u iznajmljenoj kući dok ne pronađu savršeni dom za sebe i sina Arčija, a sa njima u poslednje vreme dane provodi i Meganina majka Doria Ragland

Objavljeno:

Megan Markl i princ Hari proglašeni su najvećim gubtinicima britanske kraljevske porodice za vreme trajanja pandemije koronavirusa, tvrde stručnjaci. Autor nekoliko izdanja na dvoru Fil Dampier smatra da su njih dvoje izgubili priliku da jačaju svoj imidž nakon što su se preselili.

- Mislim da je izolacija dobro izgledala za članove kraljevske porodice, osim za Megan i Harija. Ispali su veliki gubitnici u svemu ovome zato što su sada ispali neko ko je u potpunosti nevažan u svojoj zemlji – izjavio je Fil i dodao:

- Možda imaju veliku ulogu u inostranstvu ili u Americi, ali mislim da ljudi u Velikoj Britaniji sležu ramenima na spomen njihovih imena – zaključio je on za „The Express“.

Podsetimo, Megan i Hari trenutno žive u iznajmljenoj kući dok ne pronađu savršeni dom za sebe i sina Arčija, a sa njima u poslednje vreme dane provodi i Meganina majka Doria Ragland.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.