MALA MEDLIN JE ŽIVA? Nove informacije uzdrmale svet, ovakav preokret niko nije očekivao!
Foto: Profimedia / EPA / Interpol

tužilac nije siguran

MALA MEDLIN JE ŽIVA? Nove informacije uzdrmale svet, ovakav preokret niko nije očekivao!

“Niste to smeli da kažete ako niste imali dokaza"

Objavljeno:

Iako je nemački tužilac nedavno izjavio kako je gotovo siguran da je Medlin Meken mrtva, sada je izašao s drugačijom pričom.

Naime, tužilac Hans Volters je u ekskluzivnom intervjuu za britanski Mirror rekao da ne postoje forenzički dokazi koji bi upućivali na to da je Medi mrtva.

“Niste to smeli da kažete ako niste imali dokaza. Od početka se tvrdi kako ovo istražuju kao ubistvo. Ne bi to smeli da kažu osim ako nisu definitivno sigurni”, poručio je blizak prijatelj porodice Meken.

Volters je takođe izjavio kako veruje da je njena smrt bila brza i da nije dugo patila. Sada je detaljnije objasnio šta je time hteo da kaže te dodao da se radilo o spekulaciji.

foto: Profimedia / EPA / Interpol

“To je bilo moje privatno mišljenje i spekulacija. Nije bilo temeljeno na činjenicama. Zato sam i rekao da ‘verujem’ jer je u nekim slučajevima otmice dece prvo izvršen seksualni zločin, a zatim ubistvo”, rekao je on.

Nemačke vlasti našle su se na meti kritika nakon što je na videlo izašlo da je Kristijan Brukner (43) 2013. dobio dojavu da je jedan od osumnjičenih.

Volters je priznao da policija još uvek nije razgovarala s Bruknerom, koji služi sedmogodišnju kaznu zbog prodaje droge jer ne žele da mu pruže priliku da utiče na svedoke. Zakleo se da se Brukner, kojeg bi Odbor za uslovnu slobodu mogao osloboditi u roku od nekoliko dana, neće vratiti na ulicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.