NEBO SE OTVORILO: Princ Čarls je konačno postao KRALJ, ali čega?!
Princ Čarls, Foto: EPA / NEIL HALL / POOL

eto mu sad

NEBO SE OTVORILO: Princ Čarls je konačno postao KRALJ, ali čega?!

Peni navodi kako je Čarls neslužbeno imenovan kraljem Instagrama zbog svog angažmana na ovoj društvenoj mreži u poslednjih nekoliko meseci.

Objavljeno:

Mnogi mediji u posljednje vreme su pisali kako će krunu 71-godišnjem princu Čarlsu oteti njegov stariji sin, 37-godišnji princ Vilijam. Međutim, kako piše "New Idea", princ Čarls konačno je dočekao da bude imenovan kraljem.

O tome ko će i kada, nakon 94-godišnje kraljice Elizabete II, preuzeti krunu i sjesti na britansko prijestolje, nagađa se već mjesecima.

Naime, kako je za spomenuti medij otkrila stručnjakinja za kraljevsku porodicu Peni Džunor, pandemija koronavirusa koja je zahvatila cijeli svet, princu Čarlsu je izuzetno pogodovala pa je 71-godišnjak tako, nakon što je i sam prebolio Covid-19, iskoristio izolaciju kako bi se više zbližio s fanovima.

Putem svog službenog Instagram profila britanski prestolonaslednik svakodnevno je komunicirao sa pratiocima, čime se povećala i njegova popularnost na spomenutoj mreži. Veći broj ljudi dobio je priliku poslušati šta im princ ima da kaže pa su se sa njim mnogi uspeli i poistovetiti. Upravo zbog toga, Peni navodi kako je Čarls neslužbeno imenovan kraljem Instagrama zbog svog angažmana na ovoj društvenoj mreži u poslednjih nekoliko meseci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.