OVAKO TRAMPOVE PRISTALICE PROVOCIRAJU DEMONSTRANTE: Nakon skandaloznog snimka pljuštali otkazi! (VIDEO)
Opaka provokacija, Foto: Facebook printscreen

sramota

OVAKO TRAMPOVE PRISTALICE PROVOCIRAJU DEMONSTRANTE: Nakon skandaloznog snimka pljuštali otkazi! (VIDEO)

Incident se dogodio u ponedeljak u Fenkvilu u Nju Džersiju

Objavljeno: 14:43h

Grupa belih kontra-demonstranata izazvala je ogorčenje ismejavanjem protesta Black Lives Matter sa natpisom na kojem je glasilo „All Lives Matter“, i namernim imitiranjem smrti Džordža Flojda.

Incident se dogodio u ponedeljak u Fenkvilu u Nju Džersiju.

U videu, koji je podeljen na društvenim medijima, demonstranti marširaju ulicom uzvikujući slogane protv rasizma. Na snimku se vidi da ih prati policija. Prolaze privatni posed na kojem se vidi čovek kako kleči na vratu drugog čoveka kako viče na demonstrante, dok su u pozadini natpisi koji ukazuju da su to Trampove pristalice.

Odeljenje za zatvore u Nju Džersiju u utorak popodne je iznelo izjavu u kojoj je rečeno da su svesni da je jedan od njegovih službenika učestvovao u okupljanju.

- Pojedinac je suspendovan sa svog položaja i zabranjen iz objekata NJDOC do potpune i ubrzane istrage - navodi se u saopštenju.

Još jedna osoba u videu je radnik FedEx-a, koji je od tada otpušten, izjavio je portparol kompanije. Otpuštenog radnika FedExa TMZ je identifikovao kao Džejmsa DeMarka, a veruje se da je to čovek koji je klečao na vratu drugog muškarca.

- Mrtav je jer se nije povinovao - vikao se muškarac identifikovan kao DeMarko na snimku, misleći na Flojda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.