OVA ALBANKA JE BILA DEVOJKA NEMAČKOG MONSTRUMA: Pedofil koji je OTEO MEDI nju je TUKAO, Balkanac otkriva detalje!
Nakscija Miftari, Foto: Interpol

slučaj kristijana bruknera

OVA ALBANKA JE BILA DEVOJKA NEMAČKOG MONSTRUMA: Pedofil koji je OTEO MEDI nju je TUKAO, Balkanac otkriva detalje!

Reč je o Albanki iz Makedonije...

Objavljeno:

Interpol traži bivšu devojku glavnog sumnjivca u slučaju Medlin, a Hrvat iz Braunšvega dobro je se seća.

Reč je o Albanki iz Makedonije...

- Devojka koju traži celi svet nije s Kosova nego Albanka iz Makedonije. Poznavao sam tu porodicu jer je brat devojke koju traže radio s mojim prijateljem, a nju sam viđao kad je prolazila ispred mojeg restorana.

Za "24 sata" to je otkrio Hrvat iz nemačkog Braunšvega čiji je restoran udaljen desetak metara od kioska u kojem je godinama radio Kristijan Brukner (43), glavni osumnjičeni u slučaju Medlin Meken iz 2007. Prvi put mediji su objavili fotografiju Nakscije Miftari, koja je kao tinejdžerka bila Bruknerova devojka.

foto: Profimedia

Nemačke vlasti izdale su Interpolovu crvenu poternicu za njeno hapšenje. Nakon što su se rastali, Miftari ga je prijavila policiji zbog nasilja. Prema rečima svedoka, ona je tad imala oko 17 godina. Policija veruje da bi bivša devojka Kristijana Bruknera, Naksicije Miftari, koju je brutalno tukao, mogla da iznese ključne dokaze o nestanku devojčice Medlin, piše Daily Mail.

- Tek kad sam ugledao fotografiju u medijima, setio sam se kako je ona gotovo svakodnevno sedela u prostoriji iza kioska u kojem je radio Kristijan. Već tad su komšije svašta pričale, znate kako to ide. Bilo im je neobično i sumnjivo da se maloletnica tako intenzivno druži s muškarcem starijim od sebe - dodaje Hrvat.

Kaže da mu nije mu poznato jesu li roditelji znali gde im je ćerka sve to vreme bila i šta radi.

- To je velika porodica s desetero dece. Oca sam poznavao, no on je umro pre desetak godina. Otkad je Kristijan završio iza rešetaka, više ih nisam viđao i niko ne zna kuda su se odselili – rekao je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.