BANDA PEDOFILA SILOVALA SVOJE ROĐAKE: Otkrivena kuća strave koju je vodila vaspitačica iz vrtića!
Zvaničnici su rekli da je banda muškaraca odvela svoje rođake na imanje u blizini grada Minstera, Foto: Profimedia, Ilustracija

UŽAS

BANDA PEDOFILA SILOVALA SVOJE ROĐAKE: Otkrivena kuća strave koju je vodila vaspitačica iz vrtića!

Imanje je opremljeno sigurnosnim kamerama spolja i unutra

Objavljeno: 13:34h

Policija u Nemačkoj razbila je veliku mrežu seksualnog zlostavljanja dece koje se događalo u jednoj kući na severu zemlje

Zvaničnici su rekli da je banda muškaraca odvela svoje rođake na imanje u blizini grada Minstera, gde su ih satima zlostavljali i snimali.

Policija je pronašla najmanje tri žrtve - pet, 10 i 12 godina, kao i stotine sati snimaka. Do sada je uhapšeno 11 ljudi, uključujući i IT specijalistu Adrijana V. (27) i njegovu majku Karinu V. (45). Prema rečima policije, Adrijan, koji je bivši osuđenik zbog dečije pornografije, vodio je mrežu zlostavljanja u kući, koja je u vlasništvu njegove majke.

Njegova majka Karina, inače vaspitačica u vrtiću, dozvolila je sinu da koristi imanje, znajući da će tamo napastvovati decu. Imanje je opremljeno sigurnosnim kamerama spolja i unutra, kako bi zlostavljanje bilo snimano. Policija sumnja da je Adrijan na imanju zlostavljao decu, a onda snimke objavljivao na Darkvebu, gde je osnovao mrežu seksualnih zlostavljača koja se proteže na pet država, a neki su odlazili na imanje kako bi sami zlostavljali žrtve.

Među žrtvama navodno se nalazi i sin (5) jednog od osumnjičenih i nećak (12) drugog. Policija je ustanovila da se dogodilo 15 incidenata zlostavljanja od novembra 2018. do maja 2020. ali se plaši da je ovo samo "vrh ledenog brega".

Jedan napad dogodio se za vreme Adrijanovog rođendana između 25. i 26. aprila, kada su se, prema rečima policije, četvorica muškarca okupila na imanju i zlostavljala dva dečaka (5 i 10 godina), koje je trajalo satima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.