OVAJ ČOVEK JE UPRAVO OBJAVIO STRAŠNE INFORMACIJE O OTMIČARU MALE MEDI: Za policiju imao veliku molbu!
Fil Kerton, Foto: Twitter printscreen

slučaj se komplikuje

OVAJ ČOVEK JE UPRAVO OBJAVIO STRAŠNE INFORMACIJE O OTMIČARU MALE MEDI: Za policiju imao veliku molbu!

Njegova ćerka je nestala

Objavljeno:

Otac nestale Luiz Kerton koja je u Nemačkoj nestala još 2001. godine sumnja da bi glavni sumnjivac u nestanku Medlin Meken mogao biti upravo Kristijan Brukner.

Tada buduća medicinska sestra imala je 24 godine i upravo je bila u poseti porodici svog dečka blizu nemačkog Bonna.

- Kristijan ih je volio svih uzrasta, iako je na kraju prešao na najmlađe - izjavio je Fil Kerton (75), otac nestale Luiz.

Takođe je apelovao na policiju da provere gde je bio u vreme njenog nestanka te da razmisle hoće li ponovo obnoviti i ovaj umalo zaboravljeni slučaj.

Dokumenti sa suda pokazuju da je Brukner pušten iz zatvora samo sedam meseci pre nego što je Luiz nestala, piše The Sun.

foto: Profimedia

Pre nego što je nestala, Luiz je sa verenikom živela u Kentu, a tog kobnog 30. jula trebala se ukrcati na voz na stanici Ahen i doći kući iz Nemačke gde je posetila porodicu verenika .

Ali Luiz nikad nije stigla kući, neki su pretpostavljali da je doživela nesreću, drugi da je bila žrtva francuskog serijskog uboice Mišela Furnireta.

Nikad nije razrešen slučaj njenog nestanka. Zato njen otac moli policiju da dok proveravaju Bruknera ipak pokušaju dovesti u vezu i vreme nestanka njegove ćerke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.