ON JE UBIO CRNOG POLICAJCA?! Objavljena fotografija čoveka koji je osumnjičen za užasni zločin (FOTO)
Dorn je umro na pločniku, Foto: Twitter printscreen

pronađen

ON JE UBIO CRNOG POLICAJCA?! Objavljena fotografija čoveka koji je osumnjičen za užasni zločin (FOTO)

Policija kaže da veruje da je Kanon bio taj koji je upucao Dorna, ostavivši ga da umre na pločniku ispred zalagaonice

Objavljeno:

Policija je optužila 24-godišnjeg Stefana Kanona za ubistvo penzionisanog policijskog kapetana Dejvida Dorna tokom nereda u St. Luisu.

foto: St. Louis Metropolitan Police Department

Policajac veteran ustreljen je tokom sukobljavanja s pljačkašima.

Kanon, koji je bio jedna od "osoba koje su od interesa" viđen je kako upada u zalagaonicu u St. Luisu na nadzornim snimcima prošli ponedeljak, . Osumnjičeni, koga je policija Sent Luisa pronašla u posedu ukradenog televizora, koji je on, očigledno, uzeo iz zalagaonice, takođe je optužen u tri tačke: razbojništva u prvom stepenu, provale u prvi stepen i posedovanje vatrenog oružja.

Policija kaže da veruje da je Kanon bio taj koji je upucao Dorna, ostavivši ga da umre na pločniku ispred zalagaonice, jer se činilo da je on bio "jedina osoba koja je stajala na uglu" tokom pucnjave. Pored toga, upotrebljene čaure pronađene su na mestu za koje policija veruje da je bilo mesto ubistva.

Kanon je bio poznat policiji, nakon što je optužen za krađu u februaru, objavio je St. Louis Post Dispatch. U pokušaju da prikrije svoje tragove, Kanon je pokušao da promeni svoj izgled nakon što je slika o njemu kako pljačka radnju distribuirana javnosti.

Policija je, takođe, uhapsila drugog čoveka, Džimija Robinsona, u vezi sa incidentom. Optužen je za provalu, oružanu akciju i krađu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.