PRONAŠLI ČOVEKA KOJI JE PEDOFILU MONSTRUMU REKAO DA ĆE MADI BITI SAMA U SOBI! Novo otkriće policije
Ovu devojčicu je oteo, a potom ubio, Foto: Printscreen

KLJUČNI DOKAZI

PRONAŠLI ČOVEKA KOJI JE PEDOFILU MONSTRUMU REKAO DA ĆE MADI BITI SAMA U SOBI! Novo otkriće policije

Ovo otkriće bi moglo biti od presudnog značaja za saznanje šta se tačno dogodilo te kobne večeri 3. marta 2007. godine

Objavljeno:

Zaposleni u portugalskom hotelu odao je osumnjičenom Kristijanu Brukeru da su vrata hotelskog apartmana male Madi otključana i da će mu biti lako da je otme.

Nemačka i portugalska policija, koji zajedno rade na ovom slučaju, kažu da su identifikovali korumpiranog zaposlenog. Veruju da je pedofilu dao sve detalje o apartmanu u kompleksu Ocean Club-a u Praia da Luz, piše Daili Mail.

Ovo otkriće bi moglo biti od presudnog značaja za saznanje šta se tačno dogodilo te kobne večeri 3. marta 2007. godine.

Podsetimo, Kristijan Bruker (43) osumnjičen je za otmicu i ubistvo Madi McCann. On je za policiju bio „samo“ kažnjavani zlostavljač dece. Te godine pretražili su napušteno imanje u okrugu Borde, u saveznoj državi Saksonija-Anhalt, gde je živeo. To je nekadašnja fabrika koja je nekada proizvodila papir i kutije. Kasnije je imanje obraslo travom, na njemu je nagomilano smeće, a Kristijan je živeo u starim kasarnama. Policija je pre četiri godine iskopala nekoliko rupa u imanju.

Među životinjskim kostima pronašli su i materijal sa dečjom pornografijom, piše Bild. Ovo su snimci zlostavljanja male dece i novorođenčadi. Pronašli su i odeću za devojčice. Istraga je otkrila da Kristijan nije imao porodicu ili rodbinu kojoj je ta odeća mogla pripadati.

Od srede, 3. juna, Kristijan se sumnjiči za otmicu i ubistvo Britanke Madi McCann. Kristijan se trenutno nalazi u zatvoru na izdržavanju kazne za napad i silovanje 72-godišnje Amerikanke u Portugalu. Kristijan je bio redovan posetilac Portugala između 1995. i 2007. Bivši komšija iz Portugala opisao ga je kao agresivnog čoveka.

- Uvek je bio besan, trčao je ulicom, dole, a onda je samo jedan dan 2006. godine nestao. Kasnije su me zamolili da pomognem u čišćenju prostorija u kojima je boravio. Bilo je odvratno. Oštećene stvari su ležale svuda. U smeću su bile perike i čudna odeća, slične kostimima - rekla je žena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.