OVAJ ČOVEK JE SERIJSKI SILOVATELJ DECE! Otmičar male Medlin povezan sa još 4 slučaja nestanka devojčica!
Ne znam ništa o tome. Ne želim da znam išta o tome, Foto: Profimedia

novi detalji

OVAJ ČOVEK JE SERIJSKI SILOVATELJ DECE! Otmičar male Medlin povezan sa još 4 slučaja nestanka devojčica!

Oni će nastaviti da se nadaju sve dok ne vide nepobitne dokaze da je mrtva

Objavljeno:

Osumnjičeni za otmicu i ubistvo trogodišnje Medlin Meken 2007, osuđivani pedofil iz Nemačke Kristijan Brukner, serijski je silovatelj, a možda i ubica dece i maloletnika. Polako se odmotava klupko mogućih zločina sa kojima je on povezan, kao i detalji iz njegove prošlosti.

Kristijan Brukner se preselio iz Nemačke u Praja da Luz 1995, nakon što je odslužio deo dvogodišnje kazne zbog zlostavljanja šestogodišnje devojčice u Vircburgu. Nestanak Medlin Meken nije međutim jedini slučaj sa kojim ga danas policija dovodi u vezu.

Nemačka policija povezala je Bruknera sa nestankom šestogodišnjeg Renea Hasea u portugalskom regionu Algarve 1996, te petogodišnjom Ingom Genrik u Nemačkoj 2015.

Brukner je doveden u vezu i sa četvrtim slučajem nestanka deteta, kako su danas saopštili tužioci.

foto: Printscreen

Belgijske vlasti istražuju da li je pedofil bio umešan u misteriozno ubistvo 16-godišnje Karole Tice 1996, koja je nestala 5. jula 1996. tokom odmora sa roditeljima u odmaralištu De Han u Zapadnoj Flandriji.

Telo tinejdžerke pronađeno je nakon šest dana na peščanim dinama. Pre nestanka je navodno viđena u disko klubu sa čovekom iz Nemačke, kojeg policija tada nije uspela da pronađe.

U međuvremenu, roditelji male Medlin Kejt i Geri Meken, iz Rotlija u Lesterširu, i dalje se nadaju da je njihova ćerka živa.

- Oni će nastaviti da se nadaju sve dok ne vide nepobitne dokaze da je mrtva – rekao je portparol porodice.

“Dejli mejl” navodi da je Kristijan Brukner odbio da sarađuje sa policijom u vezi istrage. Izvor blizak nemačkoj policiji rekao je za “San” da on ćuti i da “apsolutno ništa nije rekao policajcima”.

Brukner je izbačen iz kuće svojih usvojitelja zbog svog kriminalnog ponašanja, otkriva “Dejli mejl”.

Brižit i Fric Brukner uzeli su Kristijana kojeg je majka ostavila kao bebu, ali su ga kao tinejdžera postali u ustanovu za maloletne delinkvente nakon što je Fric teško povređen u sudaru i više nije bio u stanju da disciplinuje dečaka.

Brižit, koja je sada udovica i živi u Bergthajmu kod Vircburga, rekla je za “Dejli mejl” da nije znala ništa o navodnim zločinima svog usvojenog sina. Ona se distancirala od Kristijana (43), koji je trenutno u zatvoru zbog silovanja penzionerke u Praja da Luzu u Portugalu, 18 meseci pre nestanka male Medlin.

- Ne znam ništa o tome. Ne želim da znam išta o tome – rekla je ona.

Komšije su otkrile koliko je njena porodica imala poteškoće zbog Kristijana. Oni su rekli da se Brižit nije mogla nositi sa njegovim ponašanjem i istovremeno brinuti za supruga koji je u nesreći 1992. Pretrpeo povredu mozga i bio je vezan za kolica.

Komšije su rekle da su šokirane što je Kristijan Brukner povezan sa nestankom male Medlin u odmaralištu Praja da Luz pre 13 godina.

-Bruknerovi su bili divan par, ali ono što se dogodilo sa njihovim dečakom Kristijanom je katastrofa. Uzeli su ga kao bebu, podigli ga kao svoje dete. Često je upadao u nevolje a kako je rastao stvari su bile sve gore. Kristijan je imao oko 13-14 godina kad je Fric doživeo udes. On je bio taj koji je disciplinovao dečaka.

Kristijanu je trebala čvrsta ruka. Ali, nakon nesreće nije to više mogao da radi – ističu meštani.

Oni su dodali da je Brižit radila što je bolje mogla, ali da nije mogla da se stara i za njega i za muža, pa je poslala sina u školu za maloletne delinkvente u Vircburgu.

- Nažalost, Fric je sada mrtav, ali Brižit je uradila sve što je mogla za njega – dodaju komšije.

- Ako je ono o čemu čitamo (u vezi Kristijana) tačno, to će uništiti njegovu majku. Ona i Fric uradili su sve što su mogli za njega dok je bio dečak – ističu.Bliska porodična prijateljica Monika Virhajlig rekla je da bi ovo moglo da uništi Brižit.

- Da vaše dete ubije drugo je najgora stvar za majku... Otkriće da je njen sin možda ubica je za nju druga tragedija – rekla je ona, dodajući da se nada da će roditelji male Medlin saznati istinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.