HVALIO SE DA JE NA POKLON DOBIO 3 DEVOJČICE OD 12 GODINA KOJE SU BILE SESTRE: Strašna saznanja o Džefriju Epstajnu!
Foto: Youtube / Printscreen

serija

HVALIO SE DA JE NA POKLON DOBIO 3 DEVOJČICE OD 12 GODINA KOJE SU BILE SESTRE: Strašna saznanja o Džefriju Epstajnu!

U septembru prošle godine pronašli su ga mrtvog u zatvorskoj ćeliji u Njujorku, a u tim trenucima čekao je suđenje za trgovinu maloetnicama za seks. Pretilo mu je 45 godina zatvora

Objavljeno:

Na Netflixu je nedavno izašla dokumentarna mini serija pod nazivom 'Epstein: Prljavo bogat', koja se bavi zločinima američkog bogataša Džefrija Epstajna. On je godinama silovao i zlostavljao djevojke te ih je nameštao svojim bogatim i moćnim prijateljima.

U septembru prošle godine pronašli su ga mrtvog u zatvorskoj ćeliji u Njujorku, a u tim trenucima čekao je suđenje za trgovinu maloetnicama za seks. Pretilo mu je 45 godina zatvora.

Postoje mnoge teorije zavere kako je i zašto preminuo Epstein. Patolog je potvrdio da je riječ o samobistvu vješanjem, ali mnogi nagađaju kako je njegovo ubistvo zapravo naučio netko od tih moćnika koji su zajedno s njim iskorišćavali maloletnice.

Ipak, u seriji se ne spominju teorije zavjere u tolikoj meri. Glavna tema su Epsteinovi zločini, žrtve i pomagači u zločinima. Njegovo iskorišćavanje mladih devojaka opisuje se kao pedofilska šema piramide, u kojoj su on i nekolicina drugih ljudi vrbovali tinejdžerke iz osnovnih i srednjih škola, zapošljavali ih kao maserke, a zapravo su im bile buduće seksualne robinje.

Virdžinija Roberts Gifri je prva žrtva koja je javno optužila Epsteina za silovanje i u seriji ponovila te optužbe. Ispričala je kako ju je Epsteinova asistentkinja Gislajn Maksvel vrbovala kao robinju 1999. godine, kad joj je bilo svega 16.

Mnoge nastrane stvari odvijale su se u tom krugu moćnika. Epstein je jednom dobio tri devojčice od 12 godina, koje su navodno bile sestre trojke, za rođendanski poklon od Žana -Luka Brunela.

- Džefri se hvalio, nakon što ih je upoznao, da su to bile tri 12-godišnjakinje koje su doletele iz Francuske jer su tamo vrlo siromašne i da je njihovim roditeljima bio potreban novac ili tako nešto i da su apsolutno bile slobodne hoće li ostati ili vratiti se kući - ispričala je Roberts.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.