POLICIJA JE NA IMANJU MONSTRUMA PRONAŠLA UŽASNE STVARI: Ovo je da se čoveku ZGADI ŽIVOT! (FOTO)
Kristijan Brikner je ovde živeo, Foto: Profimedia

HOROR

POLICIJA JE NA IMANJU MONSTRUMA PRONAŠLA UŽASNE STVARI: Ovo je da se čoveku ZGADI ŽIVOT! (FOTO)

Bivša susjeda iz Portugala je opisala Christiana Bruecknera kao agresivnog muškarca.

Objavljeno: 10:54h

Kristijan Brikner (43) je za policiju 2016. godine bio "samo" kažnjavani zlostavljač dece. Te su godine pretražili zapušteno imanje u okrugu Berde u saveznoj pokrajini Zahsen-Anhalt na kojem je on živeo. Reč je o bivšoj fabrici u kojoj su se nekada proizvodili papir i kutije. Kasnije je imanje zaraslo u travu, na njemu se gomilalo smeće, a Kristijan je živeo u starim barakama.

Policija je na tom imanju pre četiri godine iskopala nekoliko rupa. Među životinjskim kostima našli su i materijal s dečjom pornografijom, piše Bild. Reč je o snimkama zlostavljanja male dece i odojčadi. Takođe su pronašli odeću za devojčice. Istraga je pokazala da Kristijan nije imao porodicu ili rođake kojima je ta odeća mogla da pripada.

Od srede 3. juna Kristijan je osumnjičen da je oteo i ubio Britanku Madi Meken. Istražitelji sumnjaju da bi mogao biti povezan i s nestankom Nemice Inge Gerike (5). Kristijan se trenutno nalazi u zatvoru gde služi kaznu jer je napao i silovao Amerikanku (72) u Portugalu. On je između 1995. i 2007. redovno boravio u Portugalu. Kasnije se vratio u Nemačku te je i tamo živio neko vreme. Inga je nestala 2015., a Brikned je u tom trenutku u svom vlasništvu imao kuću 77 kilometara od mesta Inginog nestanka.

Bivša komšinica iz Portugala je opisala Briknera kao agresivnog muškarca.

- Uvek je bio ljut, jurio je ulicom gore, dole, a onda je samo jednog dana 2006. godine nestao. Kasnije su tražili da pomognem da se očiste prostorije u kojima je boravio. Bilo je odvratno. Posvuda su ležale oštećene stvari. U smeću su bile perike i čudna odeća, slična kostimima - rekla je žena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.