PUTINOVA ČELIČNA DAMA ŽESTOKO OPLELA PO AMERICI: Ovo sve ide na račun Trampa!
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova, Foto: AP / Youtube printscreen

AMERIKA DESTRUKTIVNA

PUTINOVA ČELIČNA DAMA ŽESTOKO OPLELA PO AMERICI: Ovo sve ide na račun Trampa!

Zaharova je to rekla komentarišući izjavu pomoćnika američkog državnog sekretara Dejvida Šenkera da bi Rusija trebalo da se "čisti sa Bliskog Istoka"

Objavljeno:

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da su rezultati američke politike na Bliskom istoku samo smrt i ruševine, prenosi agencija RIA Novosti.

Zaharova je to rekla komentarišući izjavu pomoćnika američkog državnog sekretara Dejvida Šenkera da bi Rusija trebalo da se "čisti sa Bliskog Istoka".

"Želela bih da razjasnim koji američki projekat za poslednje dve decenije na Bliskom Istoku Ssenker smatra uspešnim. Ne možemo da se setimo, samo smrt i ruševine", rekla je Zaharova.

Šenker je na video-konferenciji u Institutu za Bliski istok u Vašingtonu rekao da bi Rusija trebalo da se "čisti sa Bliskog istoka", jer tamo igra "destruktivnu ulogu", preneo je Sputnjik.

Govoreći o rivalitetu velikih sila u regionu Bliskog Istoka, Šenker je rekao da Sjedinjene Američke Države ne primoravaju te zemlje da učine bilo kakav izbor, ali žele da one znaju kakve bi mogle biti posledice izbora koje prave.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.