KAKVA ŠAMARČINA ZA TRAMPA: Tviter ga je upravo ŽESTOKO PONIZIO!
Prethodno je Tviter označio jednu Trampovu objavu o protestima u Mineapolisu kao "veličanje nasilja", Foto: EPA / Yuri Gripas / POOL

REKACIJA

KAKVA ŠAMARČINA ZA TRAMPA: Tviter ga je upravo ŽESTOKO PONIZIO!

Prethodno je Tviter označio jednu Trampovu objavu o protestima u Mineapolisu kao "veličanje nasilja"

Objavljeno: 08:06h

Kompanija Tviter je blokirala video objavu na nalogu izbornog štaba predsednika SAD Donalda Trampa u kojoj on odaje poštu Džordžu Flojdu, Afroamerikancu koga je tokom intervencije brutalno ubio policajac u Mineapolisu, uz obrazloženje da je kompaniji uručena žalba za kršenje autorskih prava, izvestio je Rojters.

U objavi na Tviter nalogu Trampovog izbornog štaba nalazio se video snimak u kombinaciji sa fotografijama i predsednik koji komentariše slike i policijsko ubistvo u Mineapolisu.

U obrazloženju Tvitera se navodi da je video koji je postavio američki predsednik u suprotnosti sa politikom zaštite autorskih prava te kompanije.

"Odreagovali smo na opravdane pritužbe vlasnika autorskih prava ili njhovih ovlašćenih predstavnika za kršenja autorskih prava", navodi se u saopštenju Tvitera.

Prethodno je Tviter označio jednu Trampovu objavu o protestima u Mineapolisu kao "veličanje nasilja", dok je američki predsednik najavio promene zakona koji štite društvene mreže od sadržaja koje objavljuju njihovi korisnici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.