STOMAK SE NA ČUDAN NAČIN POMERAO! Procureo snimak koji je navodni DOKAZ da je Megan LAŽIRALA TRUDNOĆU (VIDEO)
Kraljevska porodica u Velikoj Britaniji često je na udaru kritičara, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

TEORIJA ZAVERE

STOMAK SE NA ČUDAN NAČIN POMERAO! Procureo snimak koji je navodni DOKAZ da je Megan LAŽIRALA TRUDNOĆU (VIDEO)

Uprkos brojnim kritikama koje je čula, Megan ne skriva koliko sa suprugom Harijem uživa u roditeljstvu.

Objavljeno:

Iako se porodila pre godinu dana, bivšu članicu kraljevske porodice Megan Markl i dalje ne štede kada je reč o majčinstvu i njenoj trudnoći.

Naime, otkako je obznanila da je trudna i da princ Hari čeka svoje prvo dete, pratio joj se svaki korak, što je često izazvalo brojne kritike javnosti. Sada je pak procurila informacija da Megan navodno uopšte nije bila trudna, nego da je Arči stigao uz pomoć surogat majke, pišu strani mediji.

S obzirom na to da je deo kraljevske porodice, brojni kritičari su dali sve od sebe kako bi se saznala istina o navodno lažnoj trudnoći. Tražili su sve moguće dokaze da reč o laži. Jedan detalj koji su istakli je veličina njenog tadašnjeg trbuha, koji je drastično menjao izgled u periodu od nekoliko dana.

Nadalje, jedan od razloga zašto su pomislili da Megan laže, je činjenica da je Megan bila previše fleksibilna za jednu trudnicu. Kao primer su izdvojili njenu posetu skloništu za životinje u Mejhevu.Tada se u visokim potpeticama sagnla kako bi pomazila psa, a zatim se bez ikakvih problema i pomoći uspravila. Napominju da je vojvotkinja od Saseksa tada bila u petom mesecu trudnoće.

Video u nastavku je takođe privukao mnogo pažnje. Reč je o stomaku koji se na čudan način pomerao, kad god je ona napravila korak. Gotovo 400 ljudi je tada komentarisalo da nikada nije videlo da se trudnički stomak pomera na takav način. Upravo su to izneli kao dokaz da Megan nosi lažni stomak.

Kako podseća Story Megan i Hari su svog sinčića dočekali 6. maja prošle godine. S obzirom na situaciju s koronavirusom, prvi rođendan su proslavili bez prisustva ostatka kraljevske porodice, ali i daleko od Velike Britanije. Uprkos brojnim kritikama koje je čula, Megan ne skriva koliko sa suprugom Harijem uživa u roditeljstvu.

Bonus video:

(Espreso.ra/Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.