KONAČNO REŠENJE MISTERIJE NESTANKA MALE MEDLIN! Nemačka policija večeras saopštava ime osumnjičenog
Trebalo bi da bude obelodanjeno, Foto: AP

rešenje misterije na pomolu

KONAČNO REŠENJE MISTERIJE NESTANKA MALE MEDLIN! Nemačka policija večeras saopštava ime osumnjičenog

Za sada poznato da je nemački državljanin boravio u i oko letovališta Praja de Luz u vreme kad je Madeleine nestala 3. maja 2007, dok je bila na odmoru sa roditeljima i braćom blizancima.

Objavljeno: 21:37h

Nemački zatvorenik je identifikovan kao osumnjičeni za nestanak Medlin Meken u portugalskom letovalištu Praja de Luz i to bi posle 13 godina od nestanka devojčice mogao biti najveći pomak u slučaju

Metropolitanska policija nije otkrila identitet muškarca, koji ima 43 godine, opisan je kao belac sa kratkom plavom kosom, visok oko 180 cm i tanke građe.

Očekuje se da će njegovo ime biti saošteno večeras na nemačkoj nacionalnoj televiziji.

Za sada poznato da je nemački državljanin boravio u i oko letovališta Praja de Luz u vreme kad je Madeleine nestala 3. maja 2007, dok je bila na odmoru sa roditeljima i braćom blizancima. Polusatni telefonski poziv upućen je sa njegovog portugalskog mobilnog telefona oko sat vremena pre nego što se veruje da je Madelin nestala.

Očekuje se da će nemačka policija večeras na nacionalnoj televiziji imenovati osumnjičenog. Osumnjičeni, koji se nalazi u zatvoru zbog stvari koja nema veze sa nestankom devojčice, vezuje se za kamper kombi iz ranih osamdesetih. On je registrovan u Portugalu, a Skotland jard je saopštio da je upravljao vozilom u oblasti Praja de Luz u danima pre nestanka Medli, a veruje se da je u njemu živeo danima ili nedeljama pre i posle 3. maja. On je takođe je povezan sa Jaguarom KSJR6 iz 1993. godine sa nemačkim registarskim tablicama, koji je viđen u Praja de Luzi i okolnim oblastima 2006. i 2007. godine. Dan nakon što je Medlin nestala, osumnjičeni je automobil preregistrovao u Nemačkoj pod tuđim imenom, iako se veruje da je vozilo još uvek bilo u Portugalu.

Oba vozila zaplenila je nemačka policija. Vest danas stiže kao pucanj u ruku njenim roditeljima Kejt i Geriju Meken, koji nikada prestali da tragaju za ćerkom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.