NAJNOVIJI SNIMAK FLOJDOVOG HAPŠENJA PROCURIO JE U JAVNOST: Da li je moguće da mu je policija radila I OVO? (VIDEO)
Foto: Printscreen

novi video

NAJNOVIJI SNIMAK FLOJDOVOG HAPŠENJA PROCURIO JE U JAVNOST: Da li je moguće da mu je policija radila I OVO? (VIDEO)

Nakon ubistva Flojda sva četvorica policajaca izgubila su posao

Objavljeno: 31.05.2020. 17:30h
  • 1

Najnovi snimak koji je procurio u javnost pokazuje da je Džoržd Flojd navodno maltretiran i tučen i na zadnjem sedištu policijskog auta, pre nego što je oboren na zemlju i ubijen

Na snimku, do koga je došao aktivista Šon King, pokazuje se šta se desilo sa Džordžom kada mu je policija Mineapolisa stavila lisice i zadržala ga na ulici, a pre nego što je on morao na sebi da izdrži težinu tri odrasla muškarca, od kojih mu je policajac Derek Čovin stavio koleno na vrat. To je Flojda na kraju koštalo života.

Tri policijaca otvorila su dvoja vrata na kolima i stajala oko njih, dok je četvrti delom bio u kolima i pomerao se brzo. Mnoge je to navelo da poveruju da se na zadnjem sedištu dešavalo nasilje.

U jednom trenutku oni su Džordža izvukli iz kola, a onda se desilo ubistvo. Jedan muškarac, koji je, sumnja se, bio određen da stražari dok se nasilje dešavalo, tražio je pogledom nadzorne kamere i vrlo verovatno video onu koja je snimila ovaj video, jer u jednom momentu gleda direktno u nju.

Nakon ubistva Flojda sva četvorica policajaca izgubila su posao, jedan je uhapšen, a širom Amerike razbuktali su se protesti u kojima je nekoliko ljudi stradalo.

Bonus video:

(Espreso.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media