PEDOFILČINA IMA ZAHTEV! Neću u zatvor, radije me KASTRIRAJTE! Ali to nije sve! (VIDEO)
Policija / Ilustracija, Foto: Police

PRIZNAO GNUSNA DELA

PEDOFILČINA IMA ZAHTEV! Neću u zatvor, radije me KASTRIRAJTE! Ali to nije sve! (VIDEO)

Piznao je da su mu postupci bili odvratni

Objavljeno:

Mark Lua je učenicima predavao engleski jezik u srednjoj školi, a tokom svoje karijere počinio je niz kriminalnih prestupa, dva seksualna napada, a jednu je učenicu uverio da mu pošalje snimak na kojima pozira gola.

Kazne za seksualne prestupnike znatno se razlikuju od države do države, a kazna za profesora engleskog jezika s Floride koji je seksualno zlostavljao učenike srednje škole Buker T. Vašington. Ipak, Mark Lua bi radije da ostane slobodan, da može da bira. I Kastriran, piše Insider.

Učitelj (32) svoj je predlog čak prosledio i sudu, priznajući mu da su njegovi postupci bili odvratni.

- Svestan sam da me morate kazniti, ali po mom mišljenju hemijska kastracija bila bi prikladnija. Ne samo kao kazna već i kao znak solidarnosti za žrtve kojima sam naneo bol. Ako mislite da je prihvatljiva samo fizička kastracija, prihvatio bih i to, samo da mogu da budem na slobodi i odgajam svoju ćerku - napisao je u pismu sudu.

Hemijska kastracija je obavezna praksa za pedofile u nekim delima sveta pre puštanja na slobodu, u drugim saveznim državama SAD-a može se koristiti kao tehnika za smanjenje kazne u zatvoru, a u prošlost se fizička kastracija smatrala potpuno normalnom kaznom za seksualne prestupnike.

Takav način kazne takođe je zakonit u nekim delovima Evrope, poput Poljske, Makedonije, Estonije i Moldavije, kao i u nekim američkim saveznim državama, uključujući Kaliforniju i Floridu.

Lua je učenicima predavao engleski jezik u srednjoj školi u Pensacoli, a tokom svoje učiteljske karijere počinio je niz kriminalnih prestupa, dva seksualna napada, a jednu je učenicu uverio da mu pošalje snimak na kojima pozira gola. 'Najdraže' žrtve bile su mu one iz problematičnih porodica.

Priznao je gnusna dela i zatražio blažu kaznu, izgovarajući se na zdravstvene probleme - bojao se da će umreti, navodno je paničio, bio pod stresom, što je po njemu razlog njegovoj neobuzdanoj želji za seksom s maloletnicama.

Sud je mirno slušao njegove pozive na milosrđe i osudio ga na zatvor, a sada mu je odbio i zahtev za kastracijom. Iako su takve kazne zakonite, sve je glasniji lobi po čijem je mišljenju kastracija nasilni čin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.