MEGAN PLAKALA, DNK test pokazao da princ Hari NIJE ARČIJEV OTAC! Skandal dobio SASVIM NOVI OBRT
Hari je od šoka probledeo, Foto: Tanjug

AU!

MEGAN PLAKALA, DNK test pokazao da princ Hari NIJE ARČIJEV OTAC! Skandal dobio SASVIM NOVI OBRT

Hari je od šoka probledeo

Objavljeno:

Princ Hari i Megan Markl nešto više od godinu dana su postali roditelji malenog Arčija, međutim, spekulacije o tome da princ zapravo nije njegov otac ne jenjavaju.

Upravo ovo poslednje navedeno tvrdio je magazin "Globe" pozivajući se na neimenovani izvor koji je samo nekoliko meseci pre nego što je Arči stigao na svet, za spomenuti medij otkrio kako maleni uopšte nije prinčev sin.

Kako je navodni izvor tada objasnio, u sklopu standardne procedure na dvoru gde se pre rođenja deteta utvrđuje očinstvo, rezultati DNK testa pokazali su kako Hari nije otac budućeg deteta.

- Hari je od šoka probledeo, a Megan je briznula u plač. Nije mogao verovati rezultatima - započeo je izvor te dodao kako je princ ubrzo optužio Meganine neprijatelje na dvoru za sabotažu testa.

Kako priča ne bi dalje procurila, Hari je napravio novi test koji je zatim pokazao kako on ipak jeste otac tada još nerođenog Arčija. Međutim, izvor napominje kako su ostali članovi kraljevske porodice još dugo bili sumnjičavi kada je reč o pravom ocu najmlađeg člana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.