MELANIJA MU JE SVE OPROSTILA: Ovo su sve Trampove žene i ljubavnice! (FOTO)
Melanija Tramp i Donald Tramp, Foto: EPA/Jim Lo Scalzo

PODUŽI SPISAK

MELANIJA MU JE SVE OPROSTILA: Ovo su sve Trampove žene i ljubavnice! (FOTO)

Varao je sve svoje ljubavi...

Objavljeno:

Moćan, bogat muškarac kao Donald Tramp (73) ima puno preduslova za osvajanje žena - barem onih koje na takve stvari "padaju". On je američki predsednik veliki hvalisavac koji se svojim seksualnim aferama često hvalio, a upravo je to deo imidža koji ga prati i koji je njegova supruga Melanija (50) morala da prihvati. Osim toga, od 1980-e, protiv Donalda je podignuto najmanje 15 optužbi za seksualno uznemiravanje, ali većina ih je rešena nagodbom ili pak, pretpostavlja se - zastrašivanjem s njegove strane.

Ivana Tramp

foto: Profimedia

Njegova prva supruga Ivana je žena s kojom ima troje dece. Par se venčao 1977. te su navodno imali poprilično dobar brak jer je Ivana znala da bude "strpljiva i poslušna, kao prava žena" - često je govorio narcisoidni Donald. Ivana je pre upoznavanja Donalda bila u braku koji je potrajao svega dve godine, a lepa je Čehinja je gradila svoju karijeru modela. Međutim, počele su da pristižu glasine o sve češćim Donaldovim švrljanjima, a osobito o nečemu što se iz "provoda" pretvorilo u vezu.

Marla Mapes

Upravo je ona žena zbog koje se raspao Donaldov brak s Ivanom. Poznavali su se još od 1980-ih, a priča se kako je njihova afera trajala godinama u kojima je Donald vešto lagao ženu. On nije traćio vreme i vrlo brzo se venčao s Marlom, a par je zajedno dobio dete - ćerku Tiffani. Ipak, vreme je sve pokazalo u vezi sa Trampom - jednom varalica, uvek varalica.

Gabriela Sabatini

Ova slavna i lepa teniserka navodno je bila u seks aferi s Donaldom dok je još bio u braku s Ivanom i u preljubničkom odnosu s Marlom. Ipak, šta je za uspešnog biznismena poput njega bavljenje s tri stvari odjednom?

foto: EPA/Doug Mills / POOL

Karla Bruni

Sadašnja supruga Nikolasa Sarkozija još je jedan dokaz kako Tramp voli lepotice. Afera s Ialijankom dogodila se još kad je ona bila mladi model te kada je navodno imala svojevrstan "kompleks tate", pa su je često povezivali sa starijim muškarcima - zbog Donalda je navodno ostavila Micka Džegera. Afera između nje i Donalda je pukla nakon što je Karla poprilično agresivno zahtevala da on ostavi Marlu zbog nje.

Ana Nikol

Sledeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Vicki Smit, koja je brzo promenila ime u Ana Nikol te je postala uspešan Plejboj model, ali je ostavila Donalda kako bi se udala za ostarelog naftnog tajkuna.

foto: EPA/JIM LO SCALZO

Sandi Korn

Ova manekenka je prema vlastitim rečima izašla na desetak dejtova s Donaldom te je čak i izjavila kako je seks s njim bio nešto najbolje što je doživela. Završila je karijeru kao porno glumica.

Stormi Daniels

Brojni su navodi kako se Donaldu svidela još jedna zvezda filmova za odrasle, Stormi Daniels, a njihova veza je trajala svega mesec dana.

Alison Điani

Sledeća na popisu je Alison, model i glumica, s kojom se upoznao na sastanku na slepo, a njihova veza je prema njenim rečima propala, jer je Donald još uvek bio zaljubljen u svoju bivšu ženu, Marlu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.