njihov model je na ispitu

NOVI CRNI DAN ZA ŠVEDSKU: Izveštaji iz bolnice su katastrofalni - ovo je mnogima jako SUROVO!

23.05.2020. 19:53h
Kritičari pak kažu da su vlasti oprezne oko hospitalizacije starijih osoba jer se boje nedostatka resursa koji bi mogli biti potrebni u budućnosti.... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Marko

23-05-2020 20:40h
Analizirajući slučajeve starijih građana u domovima za stare u Švedskoj, ali i ranije u Italiji i Španiji, nameće se zaključak da nedostatak kreveta u bolnicama nije bio jedini razlog što su lekari prihvatali samo mlađe zaražene osobe na bolničko lečenje, već je bio neki prećutan dogovor da se stariji puste bez zdravstvene zaštite, pa ko preživi, preživi. Uostalom, kome trebaju stariji posebno ako su penzioneri, jer oni su samo trošak za državu ne doprinose više radom, a troše budžet isplatom penzija i lečenjem. To je nažalost politika zapada i onih sektaških grupa čiji je program smanjivanje ljudske populacije na zemlji putem veštački izazvanih pandemija ili na sličan način. Toliko o humanosti!

msts

23-05-2020 20:56h
Ajd' vi lepo cekajte, na brzinu razvijenu pa samim tim i nesigurnu vakcinu, a Svedjane ostavite na miru, dosadiste vise sa propagandom.

kk

23-05-2020 21:29h
Fasisticka drzava!

brecalo

24-05-2020 02:24h
@kk
Kl
A po cemu je svedcka fasisticka dtzava

Dragana

23-05-2020 22:37h
Sada cela Evropa primenjuje švedski metod,jer je virus oslabio,nema testova na granicama,,a švedski Nestorović tvrdi da će krajem meseca šveđani imato kolektivni imunitet.Narode maske i rukavice,nema sastajanja ni u kućama,izbore i škole bojkotujte.

srba

24-05-2020 12:22h
@Dragana
@Dragana.... U ime cega i koga ti siris histeriju zar nije otisla predalekooo? Primer od juce cujem se mojim beogradanima na Skype i na kraju kazem idem malo u grad, ja u EU prestolnici, iako mi skoro da ne poveruju, nikad nisam koristio niti masku niti bilo kakvu zastitu a moj Bg brat, masku i rukavice obavezno,snaja skoro u soku, necas valjda stvarno tako da ides? Naravno da hocu i inace malo ko u gradu maskiran, prosto niko nema pravo da ti uskracuje licnu slobodu i izbor, ove nije srpska klika ?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.