OVO JE TERORISTA KOJI JE PRETIO BOMBOM U BANCI: Imao je samo JEDNU, POMALO UVRNUTU želju (FOTO)
Hapšenje napadača u Moskvi, Foto: Printscreen/RT

otkriveno

OVO JE TERORISTA KOJI JE PRETIO BOMBOM U BANCI: Imao je samo JEDNU, POMALO UVRNUTU želju (FOTO)

Da se ne radi o ozbiljnom razbojniku videlo se da su iz prostorija banke izašli svi zaposleni i sa ,,teroristom,, je ostao samo jedan čovek koji je bio klijenti sa njim je razgovarao o svrsi života

Objavljeno:

Moskovska policija je u subotu posle podne uhapsila čoveka koji je ušao sa medicinskom maskom na licu u ekspozituru ,,Alfa Banke,, u centru grada u ulici Zemljanoj val i držao kao taoce zaposlene. On je očigledno bio ili drogiran ili je imao psihičke probleme. Kazao je da mu ništa ne treba osim što traži istinu.

Zahtevao je da mu dovedu pevačicu Olgu Buzovu. Jedna saradnica banke uspela je da pozove policiju koja je brzo opkolila zgradu.

Napadač je bio obučen u uniformi dostavljača hrane ,,Deliveri klab,,. U torbi nije imao nikakvu bombu već zamotuljak za koji je tvrdio da je eksplozivna naprava.

Da se ne radi o ozbiljnom razbojniku videlo se da su iz prostorija banke izašli svi zaposleni i sa ,,teroristom,, je ostao samo jedan čovek koji je bio klijenti sa njim je razgovarao o svrsi života.

Taoc se zvao Fjodor i ima 26 godina. On je snimio kako napadač na banku tvrdi da je smrt najbolji poklon u životu. “Zato je rat najbolje vreme, metk u glavu i sve. Najprijatnije je da zaspeš i ne probudiš se”.

Terorista je tražio da mu dovedu pevačicu i TV voditeljku Olgu Buzovu jer mu je navodno nešto ukrala. A dok je sedeo u banci slušao je popularnog ruskog pevača Bastu.

Policija je odlučila da se napadač na banku odvede na psihijatrijski pregled. Kad je saznala da napadač na banku traži da se sretne sa njom pevačica Olga Buzova doživela je šok. Kazala je da se plaši nenormalnih ljudi. Naravno tvrdi da nikome ništa nije uzela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.