NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE TRAMP REKAO kad su ga pitali ZAŠTO NE NOSI MASKU
Američki predsednik i dalje ne nosi zaštitnu masku u javnosti, Foto: EPA-EFE/Yuri Gripas / POOL

zaista tvrdoglav čovek

NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE TRAMP REKAO kad su ga pitali ZAŠTO NE NOSI MASKU

Iako je kompanija upoznala službu protokola Bele kuće sa ovim internim propisom, iz predsedničke administracije je stigao odgovor da Bela kuća ima svoje bezbednosne protokole i sama odlučuje o njima

Objavljeno:

Tokom posete fabrici Ford u Ipsilantiju u državi Mičigen, američki predsednik Donald Tramp odbio je da nosi zaštitnu masku, iako je nošenje maske obavezno za sve koji uđu u bilo koji javni prostor u državi, uključujući i kompaniju Ford, izvestio je CNN.

Iako je kompanija upoznala službu protokola Bele kuće sa ovim internim propisom, iz predsedničke administracije je stigao odgovor da Bela kuća ima svoje bezbednosne protokole i sama odlučuje o njima.

Neimenovani izvor CNN tvrdi da je predsednik odbio da nosi zaštitnu masku samo kada su u njegovoj blizini bile televizijske kamere.

Na pitanje zašto ne nosi masku pred kamerama, Tramp je odgovorio da "neće štampi da dozvoli da uživa gledajući ga sa maskom".

Javni tužilac države Mičigen Dana Nesel prokomentarisala je da će, ukoliko predsedik ubuduće ne bude nosio masku, država Mičigen tražiti da ne dolazi ni u jednu kompaniju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.