NOVOSTI ZA LETOVANJE U GRČKOJ: Sprema se PROMOCIJA OVIH 5 OSTRVA!
Ministarstvo finansira kampanju promocije ostrva u Grčkoj i odabranim zemljama u inostranstvu, Foto: EPA-EFE/ZOLTAN BALOGH

podrška za grčka ostrva

NOVOSTI ZA LETOVANJE U GRČKOJ: Sprema se PROMOCIJA OVIH 5 OSTRVA!

Ministarstvo finansira GNTO za realizaciju ovog projekta kako bi promovisalo ostrva u Grčkoj i u odabranim zemljama u inostranstvu.

Objavljeno: 21.05.2020. 11:54h
  • 1

Grčko Ministarstvo za migracije i azil obezbediće Grčkoj nacionalnoj turističkoj organizaciji (GNTO) dva miliona evra za promociju ostrva pogođenih migrantskom krizom.

Ministar za migracije i azil Notis Mitaraki sastao se sa generalnim sekretarom NGTO Dimitrisom Fragakisom kako bi pokrenuo ciljanu turističku kampanju za promociju Lezbosa, Hiosa, Samosa, Kosa i Lerosa, prenela je ANA.

Ministarstvo finansira GNTO za realizaciju ovog projekta kako bi promovisalo ostrva u Grčkoj i u odabranim zemljama u inostranstvu. Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, nova turistička promotivna kampanja naglasiće raznolikost turističkih destinacija ostrva i arheoloških nalazišta, gastronomske tradicije i lokalne proizvode, njihovo kulturno bogatstvo i njihovu povezanost sa održivim razvojem.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media