ČEKA NAS NEZAPOSLENOST, GLAD I SIROMAŠTVO: Predsednik Brazila besan zbog tiranije potpune izolacije!
Žair Bolsonaro, Foto: EPA/Sebastiao Moreira

ČOVEK IMA JASAN STAV

ČEKA NAS NEZAPOSLENOST, GLAD I SIROMAŠTVO: Predsednik Brazila besan zbog tiranije potpune izolacije!

Mediji pišu da ga vode ekonomski interesi a ne dobrobit građana zemlje, i da je u Brazilu, koji se nalazi među deset zemalja koje je pandemija najviše pogodila, broj obolelih najverovatnije mnogo veći od zvaničnog, jer se ne sprovodi dovoljan broj testiranja

Objavljeno: 10:07h

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro ponovo je kritikovao mere ograničenja u momentu kada je u zemlji registrovano vise od 15.000 smrtnih slučajeva i skoro 223.000 obolelih od kovida 19.

- Nezaposlenost, glad i siromaštvo biće budućnost onih koji se zalažžu za tiraniju potpune izolacije - napisao je na svom profilu na Tviteru Bolsonaro.

Vođa brazilske krajnje desnice i predsednik države već je nekoliko puta kritikovao mere izolacije i jasno stavio do znanja da se zalaže za povratak u normalno stanje.

Mediji pišu da ga vode ekonomski interesi a ne dobrobit građana zemlje, i da je u Brazilu, koji se nalazi među deset zemalja koje je pandemija najviše pogodila, broj obolelih najverovatnije mnogo veći od zvaničnog, jer se ne sprovodi dovoljan broj testiranja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.