Ovih 20 američkih običaja svi sem Amerikanaca smatraju čudnim (FOTO)

SAD... ILI NIKAD

Ovih 20 američkih običaja svi sem Amerikanaca smatraju čudnim (FOTO)

Građani SAD kao da žive u uverenju da samo oni postoje na ovoj planeti
Objavljeno: 29.11.2015. 12:30h
Svaka zemlja ima svoje običaje i normalno je da ćete, putujući svetom, uvideti mnoge kulturološke razlike i shvatiti da se slične stvari ne samo nazivaju drugačije, već i čine.

Uvidećete i mnoge sličnosti. U razgovoru sa svojim prijateljima o zanimljivim događajima i iskustvima, te uvideti da je možda nešto što ste oduvek radili čudno i strano ostatku sveta.

Ukoliko ste Amerikanac, ovo je nemoguće da vam se desi. Zašto? Pa logično, jer ste jedini u univerzumu i ceo svet se okreće oko vas...

Koje to stvari Ameri nikad neće moći da shvate da su čudne u odnosu na ostatak sveta?


1. Veličina porcija za jelo.2. Apsolutno svuda stoje zastave.3. Porez nije uračunat u cenu... Dok ne dođete na kasu.4. Davanje bakšiša (bar 15-20%)5. Većina lekova reklamira se na TV ekranima.6. Sva kola moraju da se "pimpuju".7. Količina reklama, tokom reklamnog bloka, unutar pauze za reklame... Ok, shvatili ste.8. Kada vam kažu "Ma, je li?" u značenju "Interesantno", mogli biste da pomislite da dovode vaše mišljenje u pitanje... Iznova i iznova. 9. Sir iz tube.

Youtube


10. Javni WC.11. Ljubav prema kiselim krastavčićima.12. Sportisti sa koledža koji imaju status super-zvezda.13. Prelaženje van pešačkog je zločin.14. Testenine su užasno slatke.15. Svi sokovi u restoranima mogu besplatno da se dopunjuju.16. Svi su tako glasni!17. WC šolje su preduboke.18. Niko ne koristi potpise i pin kodove. Imaš kreditnu? Regulare!19. Zakletva odanosti zapravo zvuči... zastrašujuće. Kada pomislite na to da je deca uče i horski izgovaraju od malena.20. Advokati se reklamiraju na bilbordima.I naravno... Kako fudbal možete da zovete soker? Mislim, stvarno.(Espreso.rs / 9gag)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media